Joogapäiväkirja jatkuu + Magnesia festivaali alekoodi

59

Yoga

14.07.2019

Hei taas! Tässähän vierähti tovi. Instagrammia olen päivittänyt aktiivisesti, joten sitä seuraavat, saivatkin jo viestini pienestä joogapäiväkirjatauosta. 😉 Se alkoi, kun saimme rakkaat ystävämme viideksi yöksi kylään. Päivät menevät niin valtavan nopeasti, että enhän minä tänne ehtinyt kuulumisia päivittämään. Muita työjuttuja sattui noille päiville myös sen verran, että joogaankin tuli pari päivää taukoa, kun halusin omistaa kaiken liikenevän ajan rennolle yhdessäololle. Oli ihanaa ja toisaalta nyt taas uusin voimin blogin parissa. 🙂

Edellisen päivityksen jälkeen olen silti joogannut/venytellyt useamman kerran. Yhtenä päivänä tein myös reilun 20 minuutin pranayama-harjoituksen. Tällä hetkellä joogaamiseni on aika lempeää. Fyysisessä harjoituksessa tykkään selvästi enemmän painottaa liikkuvuutta ja tasapainoa, en niinkään voimaa. Siksi astanga-tunneilla käyminen onkin ollut niin kehittävää ja hyödyllistä minulle. Jotenkin en saa yksin puristettua niin fyysistä joogaharjoitusta kovinkaan usein.

Ajatuksissani on kuitenkin ollut jo pitkään, että haluaisin ennen kaikkea kehittää voimaa ja asentojeni linjauksia. Venyttely ja liikkuvuusharjoittelu vain on aina ollut minusta niin kivaa, että siihen ei tarvitse itseä erityisemmin tsempata. Siksi tänään tein taas erikseen pienen lihaskuntotreenin. Viikkotasolla lempeä jooga + intensiivinen kehonpainotreeni kombo sopii minulle silloin, kun en pääse ohjatuille tunneille/mysoreen.

Nyt ei kuitenkaan ole mitään sen ihmeempää tänne kerrottavana, paitsi haluisin muistuttaa lähestyvästä Magnesia Festivaalista. 🙂 Alekoodilla vilmap, saatte -10% kaikista lipuista ja koodi on voimassa enää huomiseen 15.7 asti! Tämän linkin* takaa pääsette ostamaan lipun!

Jos Magnesia festivaali kiinnostaa enemmänkin, niin tässä linkkejä parin vuoden takaisiin postauksiini. Viime vuonna en valitettavasti päässyt paikalle, mutta nyt taas osallistun kaikkina päivinä! Tulkaa moikkaamaan, jos näette! 🙂

Magnesia Festival DAY 1
Mitä Magnesia Festivaali opetti ja jätti mieleen osa 1 sekä osa 2

(Itseasiassa suosittelen lukemaan nuo kaksi viimeistä postausta joka tapauksessa. Itse inspiroiduin nyt näin kaksi vuotta jälkikäteenkin Magnesian annista, kun luin nuo äsken uudestaan. <3 )

Tähän loppuun haluan jakaa pätkän kirjasta, jota tällä hetkellä luen (Janesh Vaidya, Kehon ja mielen ayurveda). Ajatus puri minuun… Olen huomannut, miten paljon asenteella on väliä siihen, miltä mikin tuntuu. Yritän pitää tämän aina mielessä:

”Kun on kyse omasta elämästäsi, voit ajatella, mikä on tärkeää – tehdä kovasti työtä stressaantuneena saavuttaakseen päämäärän vai nauttia nykyhetkestä työtä tehdessä. — Sinulla on aina kaksi valintaa kaikessa, mitä teet: joko stressaat tai olet rentoutunut.

Ihanaa ja rentoa sunnuntai-iltaa! <3

*sis.kaupallinen linkki