Magnesia Festival day 1

04.08.2017 / ,
 

Kello on jo reippaasti yli puolen yön, kun kirjoitan tätä, mutta halusin innoissani tulla jakamaan jo osan päivän kuvista. Tunnelma ja fiilis Magnesia Festivaleilla oli tänään niin ihana, täydellinen päivä takana! ♥ Itse kokemuksesta kirjoitan myöhemmin lisää… Inspiraatiota ja asiaa olisi jo ensimmäisen päivän perusteella paljon, mutta nyt pitää ruveta nukkumaan. Ajastan tämän aamuksi, sillä suuntaan jo kahdeksan lautalla takaisin Lonnaan nauttimaan toisesta festivaalipäivästä. Mukavaa perjantaita kaikille! :)

Lue myös aiempi postaus: Joogafestivaali Helsingissä?!

Ensimmäinen kuva/ Matti Keski-Kohtamäki

Leave a comment

7 kommenttia

 • Nina

  Hei Vilma!

  Kiitos ihanasta ja inspiroivasta blogista. Varsinkin videot ovat erityisen kivoja ja muutenkin asenteesi on ihana! Saanko kysyä mistä vihreä takkisi on ostettu / minkä merkkinen se on. Olen pitkään etsinyt juuri samanlaista takkia, mutta en ole löytänyt oikeanlaista. Ihanaa joogaviikonloppua sinulle!

  • Vilma Peltonen

   Kiitos paljon Nina ihanasta kommentista! <3 :) Takki on Michael Korsin ja ostin sen New Yorkin reissulla outletista. Itsekin olin etsinyt vastaavaa pidempään, mutta toivottavasti löydät jostain. :)

 • Mia

  Moikka! Mistä olet ostanut joogamattosi ja minkä merkkinen se on? Harmi etten muistanut tätä festivaalia, muuten oisin mielelläni mennyt.. :( ihana blogi keep up the good work!! X