Vinkkejä Juhlakampaukseen

26

Beauty

23.05.2015

_MG_4016

Juhlakausi on alkamassa ja monet kyselivät aikaisemmissa asukuvissa näkyvän kampaukseni teko-ohjeita. Tutorial-videota en nyt pysty tekemään, mutta ajattelin vinkata, kuinka saada helposti tällainen kuvissa näkyvä näyttävä kampaus.

_MG_3910 copyc

1. Laitoin tarrarullat hiuksiin alkuun. Myös lämpörullat käyvät. Kuohkeaan, vähän kiharaiseen hiukseen on helpompi tehdä kampauksia. Oikeastaan aina jos laitan hiuksiini juhlakampauksen, pohjustan ne rullilla muotoiluraudalla tai yön yli pidetyillä leteillä. Kampauksessa ei myöskään tarvitse olla vastapestyt hiukset. Edellisenä päivänä pestyjä hiuksia on helpompi käsitellä. Käytän yleensä vain lämpösuojaa/hiuksiin jätettävää hoitoainetta sekä lakkaa. Jos hiukset ovat liukkaat voi kuivashampoo, suolasuihke tai hiuspuuteri tehdä hyvää kampauspohjalle. Myös pieni tupeeraus auttaa!

2. Vedin hiukset tiukalle ponihännälle niskaan harjan ja kamman avulla.

3. Laitoin hiusvalkin ponihännän ympärille. Omani olen ostanut H&M:stä, mutta näitä löytää monista paikoista. Valitse omaan hiussävyysi sopiva ja tarpeeksi pehmeä, johon pinnit uppoavat helposti.

4. Lisäsin Repunzelin klipsipidennyksiä valkin ympärille. Kiinnitin klipsit siis juuri ponihännän yläpuolelle takaraivoon. Näin sain sekä valkin, että muutaman klipsipidennyksen avulla runsautta kampaukseen. Sen jälkeen aloin kieputtaa hiuksia valkin ympärille pinneillä. Toki välillä katsoin takapeilistä, että klipsit ja valkki peittyivät hiusten alle. Tämä on se haastavin osuus, mutta rohkeasti vain hiukset valkin ympärille ja pinni päälle, niin kampaus alkaa syntyä ja muotoa pystyy viilata.

 

_MG_4067

Kampaukseen meni oikeasti vain 5-10 minuuttia. Harjoittelu ennen juhlapäivää kannattaa. 😉

vp