Muuttuva ihoni & 3 suosikkituotettani syksyyn

1.84K

Beauty

31.10.2020


Ihoni elää isoa muutosvaihetta tällä hetkellä, enkä puhu vain vuodenajan vaihdoksesta ja viilenevästä syksystä. Sekin toki vaikuttaa, mutta Instagrammissa olen puhunut viime kuukausina useampaan otteeseen siitä, että lopetin vihdoin hormonaalisen ehkäisyn. Olin miettinyt tätä jo vuosikaudet, mutta pelkäsin hormonaalista aknea. E-pillereiden lopetus tunnetusti voi vaikuttaa ihoon.

Nyt pillereiden lopettamisesta on kulunut yli 3 kuukautta ja muutos ei ole niin dramaattinen kuin pelkäsin. Ei sellainen kuin 7 vuotta sitten, kun lopetin viimeksi ja aloitin vuoden päästä uudestaan, kun en saanut puhjennutta aikuisiän aknea kuriin (mikä vaikutti jo mallintöihinikin, joilla silloin elätin itseni).

Nyt kuitenkin ihoni on muutoksista huolimatta pysynyt melko hyvännäköisenä ja uskon, että yksi syy tähän on oikeanlaisten luonnonkosmetiikkatuotteiden käyttö. Tuntuu kuin otsankin juonteet olisivat vähän siloittuneet ja iho muuttunut kimmoisammaksi.  

 

 

 

 

Näppyjä kuitenkin jonkun verran tulee ja sen myötä arpiakin on jo poskissa sekä leuassa. Iho tuntuu rasvaisemmalta. Yksi ihana seuraajani suositteli halyronihappoa ja retinolia sisältäviä tuotteita. Kaikkea koitettuaan, hän oli saanut näillä tehoa hormonaaliseen akneen.

Evolven halyronihapposeerumia olen käyttänyt jo lähes vuoden, mutta nyt olen vaihtanut muutenkin ihonhoitotuotteet lähes kokonaan Evolve-sarjan luonnonkosmetiikkatuotteisiin. Ainesosissa on niin halyronihappoa kuin luonnollista vaihtoehtoa retinolille. En tiedä, onko juuri nämä ainesosat vaikuttanut ihoni kuntoon positiivisesti. Mutta joka tapauksessa tykkään sarjasta ihan älyttömästi ja ihanat tuotteet ovat myös motivoineet huolelliseen ihonhoitoon. 

 

 

Yksi bonusjuttu, mistä pidän, on tietysti purkkien ulkonäkö. Pidän purkit kylpyhuoneessa tarjottimella esillä, josta niitä on myös helppo käyttää. 

 

 

Tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä Englannissa Hertfordshiren kaupungissa. Pienien erien valmistuksella varmistetaan tuotteiden tuoreus. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Tässä muutama tuotepoimintani, joita rakastan! 

 

 

1.SUPERTEHOAKAS VITAMIINICOCTAIL  

 

Evolven uutuustuote BioRetinol + C Booster on tuote, jota olen sekoittanut iltaisin kasvovoiteeseeni pari tippaa.Vitamiinicoctail sisältää bakuchiol-ainesosaa, joka on 100% luonnollinen vaihtoehto A-vitamiinijohdannaiselle retinolille. 

Retinoli on yksi tutkituimmista ihoa silottavista anti-age-ainesosista. Suoraan luonnosta saa kuitenkin tätä tuotteessa käytettyä bakuchiolia, joka toimii iholla retinolin kaltaisesti, mutta ihoa ärsyttämättä.

 

Kuten aiemmin jo vähän mainitsin, tämä ainesosa kiinnostaa minua nyt erityisesti, kun ihossa on alkanut paitsi näkyä ikääntymisen merkkejä, myös näitä hormonaalisia iho-ongelmia.

Bakuchiol lisää kollageenin tuotantoa, uudistaa ihoa tehokkaasti ja voi auttaa myös aknearpien häivyttämissä. Koenkin, että juuri näiden syiden takia tästä on voinut olla apua iholleni nyt. Vaikka näppyjä ja arpia tulee, ne ovat tiessään hyvin nopeasti!

 

Toinen tehoaine tuotteessa on rasvaliukoinen ja hyvin imeytyvä, stabiili C-vitamiini, joka todistetusti kirkastaa ihoa. Kuukausi sitten Me Naiset -lehti listasi ajankohtaisia tehoaineita, joita kannattaa kosmetiikassa suosia. Tästä boosterista löytyy näistä kaksi yhdessä: C-vitamiini sekä bakuchioli.  

 

 

2. UUDISTAVA JA TÄYTELÄINEN KASVOVOIDE 

 

Sekoitan itse boosteria tosiaan pari tippaa iltaisin Evolven Daily Renew Facial Cream uudistavaan kasvovoiteeseen… Joka on ihan yksi lempparituotteeni! Tuote sopii hyvin kuivasta normaaliin ihoon ja etenkin ikääntyvälle iholle. Kasvovoide sisältää luonnollisesti ryppyjä vähentävää hyaluronihappoa sekä E-vitamiinipitoista arganöljyä. 

 

Syksyllä ihomme kaipaa kovasti kosteutusta ja uudistusta, joten voi olla hyvä idea vaihtaa kesän kevyemmät kasvovoiteet kosteuttavampiin. Tämä tuote on tähän tarkoitukseen sopiva, koska koostumus on hyvin täyteläinen. Itse rakastan paitsi koostumusta myös mietoa tuoksua. Voide on hajustettu rauhoittavalla hypoallergeenisella vaniljalla & luonnollisella kookoksen tuoksulla. 

 

 

3. YLELLINEN KULTANAAMIO 

 

Tämä Evolven Bio-Retinol Gold Mask on uskomaton väriltään! Tuntuu niin ylelliseltä! Kasvonaamio lisää ihon kimmoisuutta ja kuten boosterikin, tuote sisältää luonnollista retinolin kaltaista ainesosaa, Bidens Pilosa -kasvista saatavaa Bio-Retinolia. Se toimii kohottaen, kollageenisynteesiä stimuloiden ja ihon nuorekkuutta tukien. Kultapigmenttejä ja argan-öljyä sisältävä kasvonaamio myös tehokosteuttaa ihoa ja auttaa palauttamaan ihon hehkun. 

 

Tuote on ihana käyttää, koska se levittyy hyvin ja sen on myös helppo pestä pois. Annan naamion vaikuttaa 5-10 minuuttia. 

 

 

Näiden kolmen tuotteen lisäksi itselläni päivittäisessä käytössä ovat esimerkiksi jo mainitsemani Evolven halyronihapposeerumi sekä puhdistusbalsami ja misellivesi. Kaikki ihan loistotuotteita. 

 

 

Jos iho tuntuu näin syksyllä samealta ja väsyneeltä, näistä listaamistani tuotteista voi ehdottomasti olla apua! Tuotteita saa muun muassa seuraavista paikoista: Ruohonjuuri, Sokos, Stockmann, Life sekä Hyvinvoinnin.fi, Biodelly.fi ja Houseorganic.fi. 🙂