Näin laittaudun – näyttävämpi arkimeikkini

1.48K

Beauty

24.10.2020

 

Videoin kesän alussa instagrammiin yksinkertaisen ja nopean arkimeikkini teon. Kysyin, kiinnostaisiko nähdä myös, miten teen näyttävämmän juhlameikkini. Yli 1500 vastasti kyllä! Mutta, tässä on ollut mutta. Elämässäni ei ole ollut yhtään juhlaa sen jälkeen! Juhlameikki tutorialin sijaan, tässä siis astetta näyttävämpi arkimeikkini. 🙂 

Mitäs tykkäätte?! Ennen ja jälkeen kuvissa huomaa aina niin hyvin eron, mitä meikillä voi saada aikaan!

Sain inspiraation lookiin Lily Lolon ihanista meikeistä, joita sain ilokseni testiin reilu kuukausi sitten. Olen jo pidempään halunnut tutustua sarjan tuotteisiin paremmin, koska jos minun pitäisi nimetä yksi luonnonkosmetiikan meikkisarja, ensimmäisenä mieleeni tulee Lily Lolo.

Testasin Lily Lolon meikkejä ensimmäisen kerran viisi vuotta sitten ja sarjan luomivärejä käytin pitkään. Noihin aikoihin Lily Lolo kuitenkin keskittyi lähinnä jauhemaisiin mineraalimeikkeihin ja meikkipohjana tykkään suosia itse enemmän voidemaisia tuotteita. Nykyään niitäkin löytyy, valikoima on laajentunut hurjasti!  

Mineraalimeikit siis löytyvät sarjalta edelleen, mutta yllätyin todella positiivisesti, miten hyviä tuotteita sarjalta löytyy joka kategoriasta! Lily Lololta löytyy esimerkiksi paras testaamani luonnonkosmetiikka ripsiväri ja superhyvät huulipunat ja -kiillot. Erityisesti pidän myös Eyebrow Duosta, Contour Duosta sekä luomiväreistä edelleen. Oikeastaan kaikesta! 

Tällaisen tekemäni meikin tekisin esimerkiksi työtapaamisiin ja -tilaisuuksiin, kaupunkipäivään, ravintolaillalliselle ja miksei kyllä juhliinkin. Olen raikkaan meikin ystävä, joten vaikka käytän tähän useita tuotteita, on lopputulos mielestäni luonnollinen.  

Vähän jännittää jakaa omia meikkivinkkejäni, koska en ole mikään maskeeraaja tai kosmetologi ja muutenkin meikkaan aika harvoin näyttävämmin. Mutta koen, että 10 vuoden ammattimallinurasta ja sadoista kerroista ammattilaisen meikattavana on ollut hyötyä! Ja ainakin voitte olla varmoja, että jos minä osaan tehdä tällaisen meikin, kuka vaan osaa. Kyseessä siis tosi helposti toteutettava meikkilook!  

Laittaudun yleensä tässä samassa paikkaa, jotta voin istua luonnonvalossa. Nostan meikkiboksini ja peilin keittiönpöydälle ja laitan äänikirjan taustalle.   

Tässä alla käyttämäni tuotteet ja sävyt järjestyksessä linkkeineen. Kerron myös miksi ja miten tuotetta käytän. Vinkkejä esimerkiksi raskaiden silmäluomien meikkaamiseen, jonka olen itse kokenut vähän haastavaksi! 

MEIKKIPOHJA:

1. BB CREAM, sävyjä löytyy kolme erilaista, itselläni on LIGHT.
 
Levitän tuotteen sormilla koko kasvoille. Tuote on todella kevyt ja luonnollinen. Jos haluat ihoa hoitavan meikkipohjan, joka ei näytä iholla meikiltä, mutta tasoittaa kuitenkin sävyä, suosittelen! 
 

2. CREAM FOUNDATION, sävy SILK.  

Tätä tuotetta levitän sormilla vain niihin kohtiin, joita haluan peittää enemmän. Nenän pieliin, silmänalusiin, arpien ja näppyjen päälle. SILK-sävy sulautuu ihooni täysin. Tuote on tosi kätevä!  

KULMAKARVAT:  

3. EYEBROW DUO, sävy MEDIUM

Omat kulmakarvani ovat niin pitkät ja itsepäiset, että kulmakarvavaha tai -geeli on must! Tykkään tästä tuotteesta kovasti, koska paletissa on sekä väri että vaha. Lopputuloksesta saa tällä helposti kauniin viimeistellyn ja luonnollisen. Levitän tuotteen Lily Lolon siveltimellä.

SILMÄMEIKKI:

4. EYR PRIMER, purkissa valmiina kaksi sävyä: punapohjainen BUFF ja keltapohjainen LEMON  

Itselläni on raskaat silmäluomet ja se varmaan syy, miksi olen viime vuosina käyttänyt niin harvoin luomiväriä tai rajausta. Mutta ihan turhaan olen vältellyt silmämeikkiä. Onneksi tuli tämä yhteistyö ja inspiroiduin kokeilemaan taas uusia meikkijuttuja.   

Tämä silmämeikinpohjustaja auttaa siihen, etteivät luomiväri pysyy pitkään eikä paakkuunnu tai varise. Levitän tuotetta sormella ohuelti liikkuvalle luomelle.

5. PRESSED EYE SHADOW, sävyt ROLLING STONE & STARK NAKED  

Nyt seuraa vinkki, joka mullisti omaa meikkaamistani. Jos on raskaat silmäluomet, kannattaa luomivärin nostaa rohkeasti luomivaon yläpuolelle! Näin luomiväriä näkyy, kun katsoo kohtisuoraan eteenpäin. Yritä pitää silmä rentona, kun laitat luomiväriä, jotta näet oikeasti oikean kohdan. En myöskään levitä luomiväriä ihan koko luomen pituudelta, vaan nostan luomivärin ylöspäin ennen ulommaista silmänurkkaa. Viistosti ylöspäin menevä silmämeikki kohottaa katsetta, eikä luomet näytäkään enää niin raskailta.

Lisään luomiväriä vähän myös alaluomelle, koska näin saa silmiä enemmän esille. Lily Lolon luomiväreissä on hyvä pigmentti ja ihanan luonnollisia sävyjä. Valitsin toisen hyvin neutraalin sävyn ja toisen tummemman harmaanruskean, joka sopii hyvin vihreille silmille.


6. NATURAL EYE PENCIL, sävy BLACK  

Rajasin silmät vain kevyesti. Nostin sormella yläluomea ja lisäsin mustaa kajaalia alakautta painellen ihan ripsien tyveen. Enemmänkin tuputtelin väriä ripsien väliin kuin, että olisin vetänyt perinteisen suoran viivan rajaukseksi.  

7. BIG LASH MASCARA

Taivutin ripset ja lisäsin ripsiväriä sekä ylä- että alaripsiin. Tämä ripsiväri selvästi tuuhentaa silmäripsiäni! 

KASVOJEN MUOTOILU: 

8. CONTOUR DUO  

Lisäsin isolla pensselillä varjostusta poskiluiden alle, leuan kärkeen ja nenän sivuille. Valoa heijastavaa korostusväriä lisäsin kasvojen korkeimmille kohdille, kuten poskipäille, kulmakarvojen alle, nenänselkään ja amorinkaarelle. Korostus ja varjostus vievät meikin seuraavalle tasolle, mutta muista häivyttää hyvin!  

MEIKIN LOPPUSILAUS: 

9. MINERAL BLUSH, sävy OOH LA LA

Rakastan poskipunaa ja se on itselleni tärkeä loppusilaus meikkiin. Levitän sitä poskipäiden korkeimmalle kohdalle, joka tulee hyvin esiin hymyillessä.  

10. FINISHING POWDER, sävy FLAWLESS SILK

Puuteri hillitsee ihon kiiltoa ja asettaa meikin paikoilleen.
 

HUULIMEIKKI: 

12. NATURAL LIP PENCIL, sävy SOFT NUDE  

Olen käyttänyt harvoin huultenrajauskynää, mutta ehkä tähän tulee muutos tämän Lily Lolon sävyn myötä! Ihanan luonnollinen ja siisti lopputulos!  

13. VEGAN LIPSTICK, sävy BIRTHDAY SUIT

Superihanan tuntuinen nude huulipuna, jonka sävy taittaa vähän persikkaan. Sävy oikeastaan todella luonnollinen ja sopii hyvin meikkiin kuin meikkiin. Pisteitä siitä, että tämä ei kuivata huulia!  

14.NATURAL LIP GLOSS, sävy CLEAR  

Viimeisenä lisäsin neutraalin sävyistä kosteuttavaa huulikiiltoa. Ihan täydellinen huulikiilto! 

Yhteensä 14 eri tuotetta, mutta meikin teki yllättävän nopeasti, koska kaikki tuotteet levittyivät niin hyvin.  

Taidanpa alkaa laittautua taas vähän enemmän. Tämän meikin kanssa tunsin oloni ihanan naiselliseksi ja itsevarmaksi. Olen niin paljon täällä Italiassa luonnon keskellä (lue: vähän resuisena luonnonlapsena), että melkein olin unohtanut, miten meikki voi tehdä ihmeitä!

Jos joku tuote tai sävy houkuttaa, sarjaan voi törmätä mm. suurimmissa Prismoissa, Ruohonjuuressa ja Biodelly.fi verkkokaupassa!