Yksi juhlamekko, kaksi tyyliä

09.05.2015 / , ,
_MG_3612

 

Olen niin innoissani, että minulla on tänä kesänä tiedossa sisaruksieni ylioppilasjuhlat, jotka kokoavat yhteen perheen, suvun ja ystävät. Juhlat ovat kesän kohokohtia ja usein tärkeisiin juhliin haluaa ostaa uuden mekon. Monesti ne juhlavaatteet jäävät kuitenkin melko vähille käyttökerroille, vai mitä? Otinkin innoissani haasteen vastaan ja stailasin yhden juhlamekon kahdella tapaa. Suuntasin Marks&Spencerin myymälään ja löysin nopeasti mekon, joka oli pistänyt silmääni jo Suomen kesäkuvastoa selatessa.

Valitsin tämän mekon erityisesti siksi, että keksin mekolle käyttöä monipuolisesti. Juhlava kangas ja ajaton, yksinkertainen leikkaus tekevät mekosta sopivan esimerkiksi häävieraalle, mutta yhtä hyvin mekko sopii tavalliselle ravintolaillallisellekin. Esimerkiksi pari päivää sitten puin mekon pitkän villatakin, ballerinamaisten kenkien ja rennosti pampulalla sutaistun nutturan kanssa kaupungille. Tämän postauksen toisesta stailauksesta kuitenkin näet, miten juhlavankin mekosta saa helposti. Supermonikäyttöinen!

Voisin kuvitella, että tämä mekko sopisi hyvin myös raskaana oleville tai o-mallisen vartalon omaaville, koska mekko korostaa jalkoja ja vatsa jää piiloon. Mukava myös niille, joilla juhlaherkut saattavat turvottaa vatsaa. ;)

Rakastan kesäisin pukeutua eri punaisen sävyihin ja kannustaisinkin valitsemaan kesäjuhliin värillisen asun. Usein juhlat ovat päiväsaikaan ja osittain ulkona, jolloin musta voi tuntua hiostavalta ja synkältä -vaikka onkin tyylikäs. Pelkkä väri riittää kuitenkin olemaan asun juju ja katseenvangitsija + värit saavat usein ihon hehkumaan. Lisäksi pidän paljon tämän mekon ilmavuudesta. Mekko laskeutuu kauniisti, ei rypistynyt laukussa ja hulmuaa kivasti kävellessä.

Päätin tehdä kaksi erilaista juhla-asua tästä mekosta pienin vivahde-eroin. Ensimmäinen look sopii puutarhajuhliin, on tyttömäisen leikkisä, rento. Oli kyseessä sitten synttärit tai lakkiaiset, sopii tämä asu varmasti.

 

_MG_3753 copy_MG_3581_MG_3649_MG_3725 _MG_3691 copy _MG_3805_MG_3799 copy

 

Toisen kokonaisuuden halusin olevan sopiva vaikka häävieraalle. Selkeästi elegantimpi ja naisellisempi tyyli syntyi, kun hiukset laittoi nutturalle, huuliin punaa ja vaihtoi isommat korut ja korkokengät. Nude-asusteet ovat erityisen muodikkaat juuri nyt ja ihon väriset korkokengät saavat myös sääriin lisäpituutta. Kuten huomaa, ensimmäisessä asussa koruni ovat hopeat ja asusteet tummat, toisessa korut ovat kultaiset ja asusteet vaaleat. Yksiväriseen mekkoon sopii molemmat, mikä tekee mekosta monipuolisemman. Kumpi kokonaisuus on enemmän teidän mieleen?

_MG_3821

_MG_3966 copy_MG_4076 _MG_3902_MG_3981_MG_3933 copy
Mekko ja paksu kultainen käsikoru Marks&Spencer, muut asusteet omia.

Marks&Spencerillä on toukokuun loppuun asti voimassa kisa, jossa jokainen uútiskirjeen tilaaja osallistuu 1500 euron Lontoon-matkalahjakortin arvontaan. Kannattaa klikata itsensä siis tänne ja tilata uutiskirje ja toivoa onnettaren suosivan! :)

*Yhteistyössä Marks&Spencer

vp

Leave a comment

34 kommenttia

 • Riikka

  Toi vika lookki – Loooooove!

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Riikka kommentista!!<3 Itsekin tykkään jälkimmäisestä enemmän. ;)

 • essiina

  Olet tyrmäävän kaunis!!!!

 • You are soo Beautiful! :**

 • Ju

  Oot kyllä niin kaunis :)

 • Vaikka tykkäänkin usein juuri rennommasta tyylistä, näistä jotenkin tuo toka vaihtoehto näyttää aivan upealta! Kuvat taitavat olla Italiassa otettuja kun on noin vihreää jo. En malta odottaa että postaat lisää kuvia ja tarinoita sieltä päin. :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Tiina!!<3 Joo kuvat ovat täältä Italiasta. Toukokuussa täällä on aivan upean väristä, kuulemma vehreintä näillä seuduilla! :) Huomenna tulossa taas lisää Italiakuvia!

 • Sari

  Tyrmäävän upeita kumpikin, mutta kallistuisin tuon kakkosasun puoleen kuitenkin :)
  Sun blogi on aivan mahtava ja olet kyllä hurjan kaunis! Musta on aivan ihanaa, että olet viime aikoina tullut ”lähemmäksi” lukijoita kun olet raottanut elämääsi vähän enemmän ja ottanut esille myös arempiakin aiheita.

  Rentouttavaa lomaa sinne Italiaan! Onneksi saadaan nauttia sun upeista kuvista! :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Sari, ihana kommentti<3 Kaikkea hyvää sun kevääseen ja kesään! :)

 • Kielo

  Mielettömän upeita tyylejä molemmat. Alempi on erityisesti mieleeni. Ihanan raikkaita. Mitä objektiivia olet käyttänyt kuvien ottoon? Voisitko tehdä postausta kuvankäsittelystä?

 • Minttu81

  Kiva postaus siitä, miten pienillä muutoksilla tyyli muuttuu eri oloiseksi! Tosi kivaa oli myös se, että esittelemäsi mekko tosiaan sopii monenlaiselle vartalotyypille (nimimerkki Omppu) ;)

  Vaikea valinta, mutta jälkimmäisessä lookissa on kaikki osaiset kohdallaan, joten valitsen sen. Upea meikki ja hiukset myös!

 • Laura

  Jälkimmäinen on ihana! Asusteet ovat tosi raikkaat :) Ja sinä olet niin kaunis!

 • Jenni

  Viimeinen asu on niin kiva! Kaunis Vilma :) Minkä väriset hiukset sinulla luonnostaan on, värjäätkö niitä vai laitatatko pelkästään raitoja? Oletko tehnyt meikin itse? Tosi raikas ja kesäinen!

  • Vilma Peltonen

   Kiitos paljon Jenni! <3 Joo mulla on luonnostaan tän väriset kun hiusten pohjaväri ja olen vain lisännyt vaaleita raitoja. :) Olen tehnyt meikin itse. Kiva jos se näyttää onnistuneelta. :)

 • Upeita kuvia!! Toi mekko on kyllä niin ihana. Tykkään varsinkin tosta tokasta kokonaisuudesta :)

 • Lily

  Miten teit tuon nutturan, voitko tehdä videopostauksen? :) Ja mitä huulipunaa sulla on alemmissa kuvissa?

  • ailiina

   Videota kaivataan täälläkin, upea nuttura! Olisiko muuten jotain vinkkejä yo-kampauksen suhteen? Lakin kun täytyy istua päähän, ja hiukseni ovat niin paksut ja pitkät, että nutturan suuri koko voi tuottaa ongelmia…

   • Vilma Peltonen

    Videon tekemiseen minulla e ole mahdollisuutta nyt, kun lähden huomenna lomareissulle. Myöhemmin kyllä onnistuu, mutta valitettavasti ei taida ehtiä yo-juhliin. Iselläni oli yo-juhlissa aikoinaan hiukset suorana auki ja olen jälkikäteen ollut tyytyväinen valintaani. Myös niskanutturra on hyvä ja miksei myös muodikas sivuletti, jos hiuksesi ovat paksut ja pitkät. :)

  • Vilma Peltonen

   VOin tehdä kampausohjeet asap ja videonkin myöhemmin. :) Huulipuna on Diorin, mutta juuri nyt putelo ei ole tässä ja en muista sävyä. Etsin sävyn ja esittelen senkin omassa postauksessa. On nimittäin ihan mun suosikki!!!! :)

 • Tiina

  Kauniita molemmat, mutta minustakin kakkoskokonaisuudessa on enemmän sitä jotain! :)

  • Lilja

   Ihana nuttura!! <3 Voisitko tehdä videotutorialin sen tekemisestä? :) Olisi ihanaa laittaa hiukset kesän juhliin jotenkin vähän juhlavammin, mutta kun ei vaan osaa… :D

   • Vilma Peltonen

    Kiitos paljon Lilja, voin kesän aikana tehdä tutoriaalin, mutta tähän hätään en taida ehtiä. Hiusturotiaaleja ja kampausvinkkejä löytyy blogistani kun klikkaa vasemman sivupalkin avainsanapilvestä hiukset-kohtaa. Mutta voisin tehdä kyllä lisää tutoriaaleja kesän aikana! :)

  • Vilma Peltonen

   Kiva kuulla, kiitos Tiina kun kommentoit! :)

 • Vilma, aivan ihania kuvia, näytät niin upealta!! :)

 • Emma

  Hei! Kyllä toi viimenen on aivan tyrmäävä lookki wow! Kesällä olis tosiaan häät tiedossa, pitääkin mennä tsekkaamaan tää mekko kun näyttää niin hyvältä ;) (iho tosiaan hehkuu tuossa värissä!)

  Täytyy vielä sanoa että olen niin iloinen että ryhdyit yrittäjäksi – kova työpanoksesi näkyy blogissa ja näytön toisella puolella kiitetään ja kumarretaan. Parhaimpiin aamuhetkiini kuulukin kahvi, omeletti ja Vilma P. blogi <3

 • Kemmy

  Jälkimmäinen stailaus on enemmän myös mun mieleen :) Tohon jälkimmäiseen tyyliin ois mun mielestä sopinut hyvin myös vyö, ois muuttanut mekon ilmettä vielä enemmän.

  • Terhi

   Moi!

   Toinen on paljon tyylikkäämpi. Mekko on tosi kaunis! Mutta ihan juhla-juhlaan laittaisin kyllä sukkikset sekä sellaiset kengät, joissa varpaat jäävät piiloon. =)