Viikko Italiassa

55

Travels

20.06.2019

Istun tässä lentokoneessa, kun tätä näpyttelen. Yöllä olemme Helsingissä ja aamulla vain laukkujen purkaus ja uudelleen pakkaus, ennen kuin lähdemme ajelemaan juhannuksen viettoon. Viikko Italiassa tuntui poikkeuksellisen pitkältä. Yleensä Italiassa on tullut elettyä aika lailla arkea, jolloin päivät menevät nopeasti mm. sisällä tietokoneella istuessa tai ulkona valokuvatessa. Nyt säät suosivat täydellisesti ja kalenteri oli melko vapaa kaikista velvollisuuksista, joten päätin pitää kesälomaa ja oli kyllä niin hyvä päätös. Nautin täysillä!

Luin ihanaa kirjaa (Yhdeksän hyvää, Kymmenen kaunista-romaania) uusissa riippukeinuissa, niin että välillä unohdin puhelimen olemassa olon. Laurin kanssa katsoimme Chernobyl-minisarjan, joka oli niin hyvä, että harmittaa, että se loppui.

Yksi ilta istuimme patiolla viltteihin kääriytyneenä ihailemassa täysikuuta. Oli hedelmiä, kuohuvaa ja musiikkia. Päivisin välillä joogasin ulkona, milloin bikinit, milloin body päällä, kun oli niin kuuma.

Sukulaisten kanssa pelasimme ison pöydän ääressä korttia, ristiseiskaa ja venttiä… Kävimme myös paikallisessa tivolissa ja siellä pikkulasten vuoristoradassa.

Kerran grillasimme herkkuaterian (tai Laurin siskon mies grillasi ja me muut söimme). 😉 Lounaita kävimme syömässä yleensä tutuissa ravintoloissa.

Gelateriaan ajoimme kaksi kertaa – pistaasin lisäksi toinen lempimakuni after eight oli tullut takaisin valikoimaan ja kolmanneksi mauksi keksin appelsiinin. Oli niin herkullista, että yksi kerta ei riittänyt!

Tämän shortsi+toppi asun löysin juuri ennen lähtöä & Other Storiesista -70% alennuksesta. Muistan, kun viime kesänä käytin yöshorteja ulkona, koska omalla pihalla hengatessa, ylivoimaisesti mukavin asu on jotain tällaista. Viikon aikana käytin lähinnä tätä.

Toinen suosikkiasuni tällä hetkellä on Odd Mollylta saamani housu+paita yhdistelmä. Tätä moni kehui Italiassakin!

Kaiken olemisen lisäksi, olin todella tyytyväinen, että siivosimme ja kävimme Italian kodin tavarat läpi. Konmaritin vaatteet, asusteet, kengät, kosmetiikat, kirjat, keittiön… Viidessä vuodessa minunkin tavaraa ja roinaa oli kertynyt yllättävän paljon.

Onneksi heinäkuussa pääsee uudestaan, kesä on ylivoimisesti kivointa aikaa Italiassakin. <3