Heinäkuu – hedelmiä & hetkiä kirjan kanssa

182

Travels

08.08.2020

Elokuuta on jo viikko takana, mutta palaan hetkeksi heinäkuuhun… Pidin nimittäin koko kuukauden täältä blogista lomaa, vaikka muuten en varsinaisesti heinäkuussa lomaillut. Täällä Italiassa pääsin silti täydellisesti rentoon kesätunnelmaan! Koko kuukaudelta oli riisuttu kaikki tapahtumat, menot, reissut ja sosiaaliset tapaamiset, joten aikaa löhöilyynkin riitti hyvin.

Olimme oikeastaan vain kahdestaan kotosalla ja se tuntui ihan hyvältä, kun oli juuri asunut 4kk poissa kotoa muiden luona. Emme koronan takia vielä viitsi liikkua kauppareissuja ja muita välttämättömyyksiä (kuten gelateriaa 😉 ) lukuun ottamatta, mutta kaikki perustekeminen riitti tosiaan heinäkuuhun erinomaisesti. Nautin näistä vuorimaisemista niin paljon!

Oli ihana laittaa kotia, sisustaa ja siivota. Leivoin viikoittain, treenattiin, valokuvattiin, illalla katsottiin sarjoja tai leffoja. Eniten toivoin aikaa heinäkuulta kirjoille ja luin/kuuntelin useamman kirjan. Heinäkuulta jäikin mieleen italian herkulliset hedelmät ja hetket kirjan kanssa – viltillä puutarhassa, riippukeinussa tai aurinkotuolilla terassilla. Yksinkertaiset ilot! Kiitos heinäkuu, kun olit niin ihana!