Pria Park, kuin suoraan Call Me By Your Name -leffasta

256

Photography

23.08.2020

Olen nähnyt vuoden 2017 Call Me By Your Name – elokuvan vain kerran, mutta sen visuaalisuus ja musiikki tekivät minuun lähtemättömän vaikutuksen. Yhdenkään toisen elokuvan tunnelma ei inspiroi minua yhtä paljon. Elokuva on kuvattu Pohjois-Italiassa, kaupungissa, joka jää nimeämättömäksi. Täällä Italiassa asuessa on tullut monia hetkiä, kun näen jonkun maiseman, rakennuksen tai tietyn väriskaalan ja mietin, että ihan kuin tuossa elokuvassa.

Nämä kuvat ovat Pria Parkista, jonka löysin instagrammin kautta. Vain reilu 20 minuutin ajomatkan päässä meiltä! Ensimmäistä kertaa koskaan, pääsin täällä meillä vuorilla uimaan kesän aikana. Ihan parasta oli pulahtaa kylmään, kirkkaaseen ja raikkaaseen veteen keskellä hellepäivää. Vesi tulee vuorilta, joten tämä oli kirjaimellisesti jäätävän kylmää vettä, mutta ihanaa!

Tänne varmasti suuntaamme vielä toisenkin kerran. Tämä heinäkuinen päivä jäi mieleen yhtenä kesän ihanimpana. Pelasimme korttia, luin kirjaa, kävin uimassa ja söimme eväitä. Kesän pysähtyneisyys… Yksi koko Call Me By Your Name -elokuvankin pääteema. Aina ei tarvitse tapahtua sen kummemmin mitään.

Elokuvan inspiroimana olen myös kuunnellut tänä kesänä Sufjan Stevensin lauluja. Varsinkin leffan tunnetuin soundtrack ”Mystery of Love” on soinut repeatillä, kun olemme ajelleet auringonlaskussa vuoristoteitä.