My hotel in NYC – Trump SoHo

27

Life

28.01.2015

_MG_5654 copy

* Yhteistyössä Momondon kanssa

New Yorkissa hotelleissa riittää valinnan varaa. Ensimmäiset kaksi yötä yövyin tosiaan Adidaksen puolesta upeassa Mondrian hotelissa, mutta koska päätin jäädä muutamaksi ylimääräiseksi päiväksi, piti minun etsiä itselleni hotelli.

Ajattelin, että hotellin vaihdon kannalta olisi helpompaa, jos jäisin SoHoon. Lopulta kävelinkin vain 10 minuuttia hotellilta toiselle. Olin kuullut SoHon alueesta paljon hyvää ja tiesin, että ensimmäiset päivät menisivät pitkälti töiden parissa, joten olin erittäin tyytyväinen, että päätin jäädä juuri kyseiselle alueelle ja koluta sen hyvin. Vinkkini SoHoon tulevat erillisessä postauksessa.

_MG_5319 _MG_5324

Muut kriteerit hotellille olivat hyvä nettiyhteys ja kuntosali. Hotellia etsiessäni turvauduin tuttuun Momondon sivustoon. Hotellihaku on todella kätevä. Syötin kaupunginosan hakukenttään ja määrittelin erilaisia kriteerejä lukemattomasta määrästä vaihtoehtoja. Valitsin koneen antamista vaihtoehdoista Trump Hotel SoHon, jossa oli kyseisille päivämäärille hyvä alennus ja sivusto osoitti helppokäyttöisyytensä myös siinä, että sain valittua käyttökielen ja valuutan erikseen. Selasin Suomeksi, mutta hintoja katsoin puntina.

Momondo on matkahakukone, minkä kautta löytää siis helposti edullisimmat ja itselleen sopivimmat lennot ja hotellit. Sivuilta löytyy myös paljon muuta matkustamiseen ja eri kohdemaihin liittyvää inspiraatiota ja tietoa. Jos omistaa iPhonen, niin Momondolta löytyy myös uusi ilmainen places –sovellus, josta löytyy 11 kohteeseen matkaopas, New York mukaan luettuna. Applikaatio toimii silloinkin kun ei ole internet yhteyttä. Valitettavasti, en itse pystynyt sovellusta testaamaan, koska en omista iPhonea, mutta vastaavaa kyllä kaipasin New Yorkissa kulkiessani.
_MG_5326

_MG_5339 copy

Itse Trump hotelli osoittautui hyväksi valinnaksi. Koin hotellin olevan aika luksus, jopa omaan makuuni turhankin hienostunut. Jos olisi halunnut pulittaa huoneesta enemmän, olisi saanut huikeat näköalat. Hotelli oli todella korkea ja erottui selkeästi ympäristöstään. Nautin todella paljon isosta huoneestani ja melkein spa-osastoa muistuttavasti kylpyhuoneesta. Vietin hotellissa aikaa enemmän kuin yleensä reissuillani ja yksi syy varmasti oli hotellihuoneen mukavuus. Mikäs siinä oli nauttia puolitoistatuntia tilavassa kylvyssä joka ilta ja lueskella netistä New Yorkista tietoa (Sonyn puhelimeni on vedenkestävä). Hotelliasunani toimi pehmeät kylpytakit ja tohvelit. 😀

_MG_5397 _MG_5315 copy      _MG_5408v

Muutenkin huoneen varustus oli todella tasokas. Huoneesta löytyi kaikkea mahdollista sateenvarjoista, espressokeittimeen, muotikirjoista suuvesiin ja suklaapaloihin. Palvelu oli koko ajan todella ystävällistä. En ole myöskään koskaan nähnyt yhtä hyvää hotellin kuntosalia. Pieni miinus tulee siitä, että jos halusi netin huoneeseen siitä piti maksaa erikseen 14 dollaria päivältä. Netti oli todella nopea, mutta viiden tähden hotellissa kyllä kaikki palvelutkin maksavat.

_MG_5662 _MG_5669m  _MG_5692

Tämä hotelli sopisi hyvin wellness-lomailuun. Hotellissa on iso Spa, urheilumahdollisuudet ja menuista löytyivät omat osiot terveystietoisille: organic, fitness ja vegeterian. Ruokalistat olivat loistavat. Toki huonepalvelu on aina sen verran tyyristä, että otin vain kerran aamiaisen… se olikin kyllä aivan ihana.

_MG_5759 _MG_5774 _MG_5755s _MG_5630

There is a lot of possibilities with hotels in New York. For the first two nights I stayed in the Modrian Hotel in SoHo and that was booked by the trip organizer Adidas. For the last two days I searched for a hotel myself and moved into the Trump Hotel Soho. I found the hotel from Momondo’s website by using their handy hotel search functionality.

I chose as criterias from the menu: SoHo, good wifi, gym etc. and filled in the dates and the price limit. It showed up the best matching hotels and interesting information about them. It’s easy to change the currency in prices and the language too. If you haven’t heard about Momondo before I suggest you to go and visit their good looking website. You can also find information about different destinations and book flights, hotels etc. They also have a travelguide app for that and you can used it even if your phone is not connected to the internet.

In my opinion The Trump Hotel was a good choice. The hotel was luxurious and sophisticated. Maybe a bit too luxury like for my taste. 😉 I loved the large hotel room and the huge windows. The bathroom was like your own little spa and I really enjoyed to relax in the bath. The hotel service was very friendly and the gym was the best one I have used so far in any hotel. What surprised me very positively was that they had different categories on the menu for organic, fitness and vegetarian food. That was excellent. Only thing that I can fault was the price of the wifi which wasn’t included and the cost was 14 dollars a day.

I would describe SoHo as an amazing area to visit and be in. I really loved it. I will do an other post ‘’my travel tips for SoHo ‘’ so stay tuned! 🙂

vp

Tallenna