Majoittuminen New Yorkissa

26.11.2016 / ,
img_1351-copy img_1362-copyb img_1356-copym

 

Olen saanut jonkun verran kyselyitä yöpymisvaihtoehdoista New Yorkissa. Valitettavasti hotellivinkkejä minulla ei juurikaan ole… Itse olen ollut täällä hotelleissa aina työn puolesta ja hotellit ovat olleet hulppeampia kuin itse NYC:issä asuisin, mutta yhdestä löytyy postaus täältä. New Yorkin hotellien hintataso on sen verran korkea, että suosittelen katsomaan myös asuntoja ja huoneita – niitä vuokrataan täällä todella paljon.

Me asumme tuttavieni luona. Laitoin facebook-seinälleni kyselyä mahdollisista majoitusvaihtoehdoista ja sain useampia hyviä vinkkejä. Sitä kautta tämäkin vaihtoehto löytyi ja olemme supertyytyväisiä – niin sijaintiin Brooklynissa, kuin huoneen sekä asunnon kauneuteen, toimivuuteen ja siihen, että olemme tutustuneet tätä kautta uusiin mukaviin ihmisiin! Sosiaalista mediaa kannattaa siis hyödyntää. :)

Minulle vinkattiin myös NYC Finns -facebookryhmästä sekä Gypsy housing NYC -ryhmästä. Jälkimmäiseen tuli koko ajan uusia vaihtoehtoja hyvin edullisestikin. Ensi kesänä tulemme perheeni kanssa viikoksi tänne lomalle ja meidän yhdeksän hengen porukka löysi vuokra-asunnon Airbnb:n kautta. Hyvin näyttää sekin toimivan! Onko teillä hyviä majoitusvinkkejä New Yorkiin? :)

VP2

Tallenna

Tallenna

Leave a comment

4 kommenttia

  • Onpa tosiaan kauniin näköistä <3 Aina on tullut oltua hotellissa, mutta voisihan sitä joskus kokeilla tuollaistakin majoitusvaihtoehtoa! :)

  • Karoliina

    Hei, minä olen ollut jotenkin aina siinä uskossa että asunnon vuokraaminen eteenpäin New Yorkissa on laitonta nimenomaan suuren asuntopulan vuoksi? Voin toki olla väärässä, olisi kiva kuulla jos te tiedätte asiasta jotakin enemmän? 😊😊

    • Vilma Peltonen

      Hmm… Voiko se olla laitonta, että oman reissun ajaksi omaan asuntoon tulee toinen ihminen asumaan? Kyse on siis tietenkin aina lyhyistä ajanjaksoista. Mä en tiedä, ei ollut itseasiassa tullut mieleenikään. Pitäisi kai selvittää. :D