Kesän suunnitelmat

85

Life

19.06.2019

Minulla on ollut tapana kesän aluksi suunnitella kesääni, tehdä to do -listan kaltainen koonti, mitä ainakin haluan ja aion kesällä tehdä. Viime kesän listaa nyt katsoessani mietin, että olipa tapahtumarikas kesä. Siitä huolimatta, että olin juuri alkukesänä kokenut uupumisen. Reissasin Suomea ristiin rastiin etelästä pohjoiseen ja lännestä itään, juhlin neljissä viikonlopun mittaisissa häissä ja sen lisäksi matkustin Sveitsin halki junalla, road trippasin Italista Itävaltaan, Sloveniaan ja Saksaan. Kävin Gardalla. Ja paljon muuta. Elämys- ja muistorikas kesä, mutta nyt ehkä vähän hengästyttäisi, jos edessä olisi samanlainen.

Kun katson viime vuoden listaani, niin kyllä: meloin kanootilla Kuusamossa, vaelsin Sveitsissä, vierailin Porvoossa, Seinäjoella, Rovaniemellä, Joensuussa ja Raaseporissa, tanssin aamuyöhön, sain uuden ystävän, kävin festareilla, tutustuin uuteen kohteeseen Italiassa, kokeilin uutta treenimuotoa, löysin uuden joogastudion Helsingissä, kirjoitin runon, pyöräilin Helsingissä, uin järvessä, yövyin teltassa… jne…

Mitkä kohdat listaltani jäivät sitten ruksaamatta…

Pitää viikon TÄYSIN loman ensimmäistä kertaa moneen vuoteen
Lukea ainakin kolme kirjaa
Katsoa kaksi leffaa putkeen

Tänä vuonna suunnitelmissani on hidastaa ja olen aloittanut tämän mielestäni hyvin. Tänä vuonna olen esimerkiksi lukenut kirjoja jo nyt paljon enemmän kuin viime vuoden aikana yhteensä. Eilen aamulla katsoimme HBO:n uuden Chernobyl-minisarjan loppuun. Superhyvä, suosittelen! Ja nyt olen onnistunut olemaan kokonaisen viikon postaamatta blogiin tuntematta asiasta tippaakaan huonoa omaatuntoa. Vaikka olenkin joka päivä joitain työjuttuja tehnyt, niin tuntuu, että olisin ollut lomalla ja se on tosi paljon se!

Haluan siis ensimmäistä kertaa koskaan rauhallisen kesän ennemmin kuin kokemusrikkaan. Välillä ei voi valita, välillä ei ole mahdollisuuksia raivata aikaa vain olemiselle. Mutta tänä kesänä päätin, että en suunnittele oikein mitään. Haluan, että on päiviä, kun voin mennä fiiliksen mukaan. Syödä rauhassa aamupalaa, lukea vähän kirjaa ja miettiä, mitä sitä tänään huvittaisi tehdä.


Ainut toiveeni kesälle on olla paljon Italian kodissa. Heinäkuussa saamme tänne myös vieraita. Jäljellä on myös kolme joogaopekoulutusviikonloppua ennen elokuun lopun valmistumista.  Sekä tietysti Magnesia Festival. Siinä siis on riittämiin suunnitelmia. Nyt juhannukseksi päätimme myös mennä perheemme mökille, jossa en ole vuosiin käynyt. Sitä odotan innolla, kun näen samalla perhettäni. Mutta muita suunnitelmia ei ole ja se tuntuu hyvältä. 🙂

Mitä suunnitelmia teillä on kesäksi? <3