Mukavuutta tyylillä – Pierre Robert

41

Style

30.10.2017

*yhteistyössä Pierre Robert

Rakastan ulkoilua ympäri vuoden – joko puhdasta treenaamista ulkona tai ihan vain luonnossa liikkumista. Toisaalta myös oleskelen täällä Italiassa muutenkin paljon patiollamme, sillä kannan usein työt ulos. Raikas ilma virkistää, tekee hyvää iholle, mielelle ja vastustuskyvylle. Olen kuitenkin varsinainen vilukissa ollut aina. Lapsena ja nuorempana olimme joka vuosi laskettelemassa ja lautailemassa talvella, yleensä Rukalla. Silloin sain joka toinen lasku mennä tazza-kaakaolle Ski Bistroon tai vastaavaan. Olisipa minulla silloin ollut merinovillaiset lämpökerrastot! Nyt olen pari päivää oleskellut aamusta iltaan Pierre Robertilta saamissani villatreenivaatteissa. Vaikea kuvitella, että on olemassa vaatteita, jotka ovat mukavampia päällä.

Onko Pierre Robert -merkki teille tuttu? 🙂 Itse en vielä puoli vuotta sitten ollut kuullutkaan Pierre Robertista, mutta heti kun kuulin, ihastuin ajatukseen ja brändin ilmeeseen. Itselleni juuri vaatteiden mukavuus ja käytännöllisyys ovat kaiken a ja o. Haluan kuitenkin näyttää tyylikkäältäkin… Usein kävelen esimerkiksi ravintolaan lounaalle tai menen treenin jälkeen kauppaan/kaupungille. Haluan, että vaatteeni soveltuvat aktiiviseen elmään tinkimättä huolitellusta lookista.

Pierre Robertin pohjimmainen ajatus on juuri se, että vaatteiden tulisi sekä tuntua, että näyttää hyvältä päällä. Tässä vaatteet ovat onnistuneita, sillä kyseessä todella on lämpökerrasto, joka saa olon mukavaksi after ski -bileistä kotijoogaan. Tykkään merkin minimalistisesta tyylistä, sillä suosin yksinkertaisia vaatekappaleita, joita on helppo yhdistellä ja kerrospukea. Nämä ovat ensimmäiset näkemäni villatreenivaatteet, jotka menevät täysin vapaa-ajankin asusta. Vastuullisuus on myös tärkeä arvo Pierre Robertille, mikä tietysti on tärkeää ja ihana lisäetu.

 

Pierre Robert on rantautunut Suomeen pikkuhiljaa ja mallistot löytyvät sekä miehille, naisille, että lapsille. Tänä syksynä merkki lanseerasi Suomeen Ruotsissa ja Norjassa hyvin suosituksi tulleen treenivaatemalliston, josta ylläni on näissä kuvissa paidat, sukat ja tuubihuivi. Keväällä tulee lisää alusvaatteita myyntiin.

Näissä käytetty merinovilla on yksi omista lempimateriaaleistani, siinä on jotain ylellistä. Pierre Robertin treenivaateet/lämpökerrastot ovat hyvin pehmeät ja joustavat iholla. Ei tule kylmä, mutta vaatteet hengittävät, niin etteivät ne hiostakaan. Olen varma, että Pierre Robertin sukat ovat itselläni tämän syksyn ja talven hitti. Yleensä kuljen villasukissa tähän aikaan vuodesta 24/7, mutta ne valuvat, eivät mahdu kenkiin jne… Nämä merinovillasta tehdyt sukat ajavat saman asian, mutta ovat käytännöllisemmät. ♥

Vinkkinä, että näitä vaatteita saa verkkokaupasta (pierrerobert.fi) sekä hyvin varustelluista vähittäistavarakaupoista kuten Tokmannista ja Citymarketeista. Vaatteiden hinnat yllättivät meikäläisen myös positiivisesti, joten kannattaa ehdottomasti tutustua merkkiin/mallistoon, jos on tarvetta vastaaville vaatteille! 🙂

Merinovillaiset paidat (väreinä ”charcoal” sekä ”pink berry”) tuubihuivi sekä sukat / Pierre Robert
Lisäksi mallistosta löytyy alusvaatteita, pitkikset sekä muita asusteita.

ps. Koodilla VILMA20 saatte verkkokaupassa -20% alennuksen (koskee koko mallistoa). 🙂
Koodi on voimassa 30.10 -12.11 ja edun saatte syöttämällä koodin ostoskoriin tilauksen yhteydessä.

 

Pääsette verkkokauppaan TÄSTÄ LINKISTÄ.

Tallenna