Kuinka saada lisää vapautta ja mukavuutta elämään?

74

Beauty

04.04.2019

*kaupallinen yhteistyö Sloggi

Mietitkö koskaan, miten voisit tehdä arjesta mukavampaa? Tai miten voisit tuntea itsesi vapaaksi velvollisuuksien keskellä? Vapaus on aina ollut minulle tärkeä arvo, sen sijaan kovin mukavuudenhaluinen en ole ennen ollut. Nykyään olen. Ehkä siksi olen oppinut nauttimaan useammin hetkistä täysillä, löytämään rajojani ja tuntemaan oloni itseni kanssa hyväksi.

Kuluneella viikolla minulle vapautta on ollut

…syödä aamupalaksi toinen kroissantti laskematta kaloreita vuosien jälkeen.
…tehdä unelmien eteen kovasti töitä.
…nukkua kun nukuttaa.
…päättää yrittäjänä omista työajoista.
…uskaltaa olla oma itsensä.
…sanoa mielipiteensä ääneen.
…valita.
…pukeutua kuten haluaa.
…pystyä matkustamaan ja liikkumaan.
…käyttää istuvia, pehmeitä, puristamattomia rintaliivejä.

Mukavuutta on ollut…

…tilata hotelliaamiainen huoneeseen.
…pukeutua kylpytakkiin ja tohveleihin.
…lukea kirjaa ja juoda samalla tuorepuristettua appelsiinimehua.
…nukkua valkoisissa lakanoissa.
…käyttää istuvia, pehmeitä, puristamattomia rintaliivejä.

Molempien listojen viimeinen kohta on onneksi helppo toteuttaa aina – viikosta tai päivästä riippumatta. Kirjoitin viime kuussa postauksen ”Maailman mukavimmista alusvaatteista”. Tuossa postauksessa kerroin, miksi itse olen valinnut jo vuoden ajan Sloggin rintsikat.

ZERO Feel -mallisto on se, joka vei Sloggin mielestäni ihan uudelle ulottuvuudelle mukavuudessa. Malliston tunnetuin tuote on sporttisen tyylinen ZERO Feel -toppi, mutta mallistosta löytyy myös tuotteita, joissa on enemmän vaikutteita klassisista alusvaatemalleista. Nyt tänään lanseerattiin uusi upea ZERO Feel Soft Bra, joka näkyy ylläni kuvissa. Tämäkin malli tuntuu tosi pehmeältä ja mukavalta päällä, mutta antaa perusmallia enemmän tukea.

Zero Feel Soft Bran tuki saadaan rintojen ympärillä käytettävän kankaan Viscomagic-teknologian ansiosta. Kangasta on käytetty alueilla, joissa perinteisesti haetaan lisätukea kaarituilla, luilla tai kerrostetulla kankaalla. Suosittelenkin näitä rintsikoita kaikille, jotka kaipaavat rintsikoilta enemmän tukea, napakkuutta, mutta myös täydellistä silkkistä tuntumaa iholla. Värivaihtoehtoja on useampia, mutta itse tykkään Sloggin ihanan kirkkaista väreistä. 🙂