Hiukset kevätkuntoon (+Olaplex-hoito kaupanpäälle!)

26

Beauty

29.04.2017

Kirjoitin joskus viime syksynä postauksen hiusprojekti, jossa uumoilin jo kasvattavani oman hiusvärini kokonaan takaisin. No enpäs sitten niin ole tehnytkään – talvea myöten tuntui, että näytin ihan värittömältä hiirenharmaine hiuksineni. Ehkä lopputulos olisi ollut hyvä, mutta sitkeys ei riittänytkään siihen kasvatusprosessiin. Kevyt sävyttäminen ja hiusten raidoitus on siis jatkunut. Edelliset kerrat olen käynyt kampaajalla Italiassa, jossa hiuksia leikattiin kauhukseni veitsellä. Ehkä italialainen hiuslaatu tämän kestää, mutta minulle se aiheuttaa nopeammin kaksihaaraisia ja kukaan kampaaja Suomessa ei koskaan ole minulle suositellut veitsellä leikkaamista. Tästäkin syystä oli nyt tarve päästä Suomeen kampaajalle, mutta pienellä varoitusajalla kukaan ennestään tuttu kampaajani ei ollut vapaana.

Tavallaan onneksi, koska nyt tuli mentyä kampaajalle Albertinkadun Qhairiin. (Jossa minulle tehtiin myös ihana kampaus gaalaan.) On kiva kokeilla uusia paikkoja ja uusia kampaajia, varsinkin jos luottaa jo etukäteen, että kyseessä on hyvä paikka. Qhair:illä on kolme liikettä Helsingissä ja kävin Uudenmaankadulla vuosia sitten, kun muutin Helsinkiin. Tiesin, että kyseessä on erittäin laadukas paikka, jossa on vain hyvin ammattitaitoisia ja maailman hiustrendeistä ja -tekniikoista perillä olevia kampaajia töissä. Kokemus osoittautui pelkästään positiiviseksi: paikka oli viihtyisä ja ihmiset mukavia, tarjolla oli hyvää kahvia ja teetä +suklaata sekä kaikki uudet aikakauslehdet luettavaksi. En ole myöskään ollut ennemmin liikkeessä, jossa on hierovat tuolit pesupaikalla! Annoin kampaajalleni Heidille aika vapaat kädet. Tai kysyin suoraan, mitä hän tekisi hiuksilleni, jos haluan pitää ilmeen kuitenkin melko luonnollisena. Olenkin saanut teiltä jo kyselyitä, voisinko kertoa tarkemmin, mitä hiuksilleni tehtiin…

Edellisestä kampaajakerrasta oli lähemmäs neljä kuukautta ja juurikasvu sen mukainen. Myös kuukausi Balilla jätti omat jälkensä hiuksiin ja tuntui, että hiukset olivat todella kulahtaneet ja keltaiset. Olen erittäin tyytyväinen Heidin huolellisesti loihtimaan lopputulokseen: hiukset saivat selvästi kylmemmän sävyn ja pääsin keltaisuudesta eroon. Tuntuu, että ihon ja silmien värikin tulee nyt paremmin esille. Juureen laitettiin ensimmäistä kertaa vuosiin tummempaa sävyä (lähes omaa väriäni), mikä oli myös kympin ratkaisu. Nyt juurikasvu ei tule selkeästi näkyviin ja en näytä ”kaljulta”, vaikka vetäisin vakikampaukseni eli hyvin tiukan ja sileän ponihännän. Raitoja laitettiin myös sinne tänne jonkun verran ja hiustenlatvoja vähän tasoitettiin, mutta hiusten leikkaus oli hyvin maltillista, koska haluan kasvattaa hiuksiani.

Ihan uutta minulle oli hiusten rakennetta jo yhdellä kerralla selvästi parantava Olaplex-hoito.

Olaplex on Yhdysvalloissa vuonna 2014 kehitetty aines, joka ehkäisee hiusten kuitukerroksessa olevia rikkisiltoja vaurioitumasta sekä korjaa jo vaurioituneet rikkisillat takaisin ehjäksi sekä vahvistaa tätä liitosta palauttaen hiuksen alkuperäiseen rakenteeseensa. Tämä teknologia on hiustenkäsittelyn mullistava uutuus ja mitään vastaavaa ei koskaan aikaisemmin ole pystytty kehittämään. Lopputulos on välittömästi silmin nähtävissä ja käsin kosketeltavissa. Ja mikä parasta, kyseessä ei ole aine joka väliaikaisesti täyttäisi vaurioituneiden hiussuomujen välit vaan Olaplex rakentaa rikkisillat uudelleen, joten tulos on pysyvä.

Saankin antaa teille lukijoille nyt tarjouksen. Jos varaatte ajan Albertinkadun Qhairiin toukokuun loppuun mennessä, saatte värjäyksen+leikkauksen yhteydessä ilmaisen Olaplex-hoidon, kun kerrotte varauksen yhteydessä lukevanne blogiani (arvo pitkille hiuksille 48e).

Pieni hiusten kevätfreesaus piristää ilmettä paljon, olen kyllä niin iloinen hiusten raikkaammasta ilmeestä! 🙂

*hiukset sponsoroi Qhair

KävinTallenna

Tallenna

Tallenna