Aktiivihiilijauhe hampaiden valkaisijana?

28

Beauty

09.02.2018

Moni on teistä varmasti kuullut viime vuosien ekohittituotteesta aktiivihiilijauhevalmisteita… Tuotteesta, joka värjää hetkeksi suun mustaksi, mutta jonka sanotaan valkaisevan hampaita luonnollisesti. Kerroin kuukausi sitten IG My Storissa aloittavani testaamaan Warpaint-jauhetta ja sain paljon viestejä, joissa kyseltiin lisää. Tässä vastauksia kysymyksiin:

MIKÄ?
Tuote, joka kehitetty poistamaan hampaista värjäytymät 100% luonnollisesti. Warpaint-aktiivihiilijauhevalmiste on markkinoiden ensimmäinen ja varmasti tunnetuinkin tuote. Warpaint on saanut useita kansainvälisiä innovaatio- ja bisnespalkintoja korkeista eettisistä ja ekologisista standardeistaan. Hiilen huokoinen rakenne sitoo epäpuhtauksia, mihin perustuu vaalentava vaikutus.

ONKO TUOTE TURVALLINEN?
Hammasterveyden asiantuntijat pitävät tuotetta turvallisena hammaskiilteelle, koostumus on hyvin hienojakoinen ja pH-arvo neutraali. Aktiivihiili on syötäväksikin turvallista hiiltä, sitä käytetään esimerkiksi sairaaloissa lääkehiilenä.

KOKEMUKSENI?
Olen käyttänyt tuotetta nyt kuukauden, pari kolme kertaa viikossa. Tuotetta voisi käyttää vaikka joka päivä ja niin tietysti saisi parhaan tuloksen. Pelkäsin aluksi, että aktiivihiili sotkisi – ja tavallaan sotkeehan se hetkeksi. Hiilen saa kuitenkin pyyhittyä niin kaakelista kuin suustakin vedellä todella helposti pois. Tuote sisältää muutakin kuin aktiivihiiltä ja kokonaisuus selkeästi puhdistaa, suu tuntuu hyvin puhtaalta käytön jälkeen. Huomaan myös, että hampaat näyttävät ainakin kirkkaammilta. Kysehän ei ole hammasluun valkaisusta vaan enemmän värjäytymien poistosta ja mielestäni tuote on tähän tarkoitukseen varsin hyvä. Itse juon kahvin mustana ja syön paljon värjääviä ruokia aina mustikoista punajuureen. Koen, että käyttämällä tätä voin ehkäistä hampaiden kellastumista. Käyttö on vaivattomampaa kuin odotin: riittää kun jauheella harjaa hampaita kevyesti pari minuuttia.

MISTÄ SAA?
Omani on Jolielta, josta sain sen testiin. Jos Jolien verkkokauppa ei ole vielä tuttu, niin kannattaa käydä tutustumassa. Jokaisen hyvinvoinnista- ja kauneudesta kiinnostuneen aikuisen karkkikauppa! ♥ Tämä Warpaint löytyy täältä. Blogini lukijana saatte koko Jolien valikoimasta (lukuunottamatta tuotemerkkejä May Lindstrom Skin, Kjaer Weis, In Fiore, Josh Rosebrook, NUORI sekä Jolie boxeja tai lahjakortteja) -15% alennuksen koodilla vilma15. 🙂

LUE MYÖS:
12 Natural Beauty Tips
”Päätin jakaa pieniä luonnollisia kauneuskikkoja, jotka ovat olleet minulla jo pitkään käytössä – osa vuosia, osa muutamia kuukausia. Jotkut näistä ovat säännöllisiä rutiinejani, osa korvaa puuttuvaa kosmetiikkaa esim. reissussa tai ovat erityisiä keinoja ennen tärkeää päivää. Yhtä kaikki, mielestäni nämä toimivat! :)”