5 x Luonnonkosmetiikkavinkki

30

Beauty

17.05.2017

Tämän työn myötä tulee testailtua aika paljon eri kosmetiikkaa, mutta välillä unohtuu vinkata teille kaikista ihanista tuotteista. Tänään ajattelin nostaa esiin viisi tämän hetken luonnonkosmetiikkasuosikkiani:

1. Estelle & Thild Silmämeikinpoistoaine
En ole itseasiassa muistaakseni testannut muita eko silmämeikinpoistoaineita, mutta tämä toimii minulla loistavasti (kunhan muistaa ravistaa hyvin ennen käyttöä). Olen huomannut ennenkin, että öljypohjainen koostumus sopii itselleni parhaiten, koska se ei ärsytä herkempää silmänympärysihoa, mutta poistaa kuitenkin ripsarinkin hyvin.

2. Mia Höytö Lempeä Uni -seerumiTämä päätyi tähän listalle viimeisimpänä, sillä sain tuotteen testiin vasta viikko sitten. Olin jo pidempään halunnut testata Mia Höydön, suomalaisen luonnonkosmetiikka pioneerin, tuotteitta. Olen levittänyt pelkästään tätä rauhoittavaa seerumia yön ajaksi nyt viikon ajan ja tämä todella tuntuu olevan aivan kaiken hehkutuksen arvoinen tuote. Niin ja onhan nämä Mian purkitkin aivan mielettömän kauniita!

3. Tabitha James Kraan Hiusöljy
Myönnetään heti alkuun, että olen käyttänyt tätä tuotetta ihan väärin. Olen lisännyt aina hiusten pesun jälkeen latvoihin pienen painalluksen tätä ja on toiminut hyvin kuiviin hiuksiini, kun laittaa tuotetta tarpeeksi vähän. No tätä postausta kirjoittaessa luin, että tätä pitäisi itseasiassa levittää kerran viikossa öljyhoitona hiuksiin ja pestä sitten puolen tunnin vaikutusajan jälkeen. Hmm.. No kyseessä on joka tapauksessa riittoisa tuote ja koska ainesosat ovat luonnollisia luomu raaka-aineita, en usko, että ”pidemmästä” vaikutusajasta on haittaakaan. 😉

4. Weleda sävyttävät huulivoiteet
Päivittäisessä arkikäytössä käytän aina huulirasvoja ja sävyttäviä huulivoiteita huulikiiltojen tai -punien sijaan. Ja koska syön helposti huuliltani voiteen, haluan suosia ehdottomasti näissä luonnonkosmetiikkaa. Weledalla on kolme uutta kivan sävyistä, hoitavaa ja ravitsevaa huulivoidetta.

5. Tata Harper kirkastava kosteusvoide
Tata Harperin tuotteista olen ennenkin kirjoittanut ja taas häneltä löytyy yksi suosikkituotteeni. Tosin tämä jäi alkuun minulta käyttämättä, koska yllätyksekseni en ihastunut tuotteeseen heti. Totesin nimittäin, että voide ei ole minulle tarpeeksi kosteuttava itsessään – varsinkaan yövoiteena. Mutta eihän tätä siihen kannata haaskatakkaan. Tuote sisältää aitoa timanttipölyä (!?) ja jos joku tuote tekee ihosta kauniin hehkuvan, niin tämä. Käytänkin tätä päivävoiteena kosteuttavan seerumin päällä ja välillä tuntuu, etten tarvitse meikkivoidetta ollenkaan. Saati mitään pohjustus- tai korostustuotteita, koska tämä antaa iholle parasta kuultoa.

*Tuotteet saatu blogin kautta testaukseen.