1 uusi ja 7 vanhaa kauneussuosikkiani

52

Beauty

26.02.2019

*kaupallisessa yhteistyössä Lumene

Olen tosi iloinen, kun saan kunnian olla toista vuotta Lumenen lähettiläänä. On kiva jatkaa yhteistyötä kotimaisen brändin kanssa, jonka tuotteita on ollut minulla käytössä vuosikausia. Nyt viimeisen reilun vuoden aikana olen päässyt testaamaan lähes jokaista Lumenen tuotetta, vierailemaan tehtaalla ja perehtymään enemmän raaka-aineisiin ja yhtiön arvoihin. Olen löytänyt itselle ne juuri oikeat luottotuotteet ja sävyt. Monesti olen esitellyt teille minulle hyvin sopivia uutuustuotteita, sillä kokeilen jatkuvasti uusia yhdistelmiä ja rutiineja.

Tietyt tuotteet ovat kuitenkin ne, joita minun on pakko saada lisää testipurkin loputtua ja joita eniten suosittelen kavereille. Käytän viikoittain säännöllisesti n. 14 eri Lumenen meikkiä ja 10 ihonhoitotuotetta. Olisi ollut ehkä helpompi valita siis tähän postaukseen 20 Lumenen luottotuotettani, mutta postauksesta olisi tullut ihan liian pitkä. Valitsin siis 7 sellaista, joita olen käyttänyt pidempään ja yhden uudemman, joista olen fiiliksissä juuri nyt.

1.Instant Glow sävyvoide Invisible Illumination

Tämä on ihan ehdoton suosikkituotteeni ja lempimeikkipohjani. Tykästyin sävyvoiteen koostumukseen (meikkivoiteen & kosteusvoiteen sekoitus) ja raikkaaseen lopputulokseen heti viime syksynä, kun tuote lanseerattiin. Nyt pidemmässä käytössä olen huomannut, miten helppo ja monikäyttöinen sävyvoide on. Minulla on kaksi sävyä – dark ja medium. Sekoitan näitä kahta sävyä iholla sen mukaan, minkä värinen ihoni milloinkin on. Lokakuussa olin paljon ruskettuneempi, mutta nyt medium-sävy sellaisenaan toimii. Tuote levittyy ja sulautuu iholle superhyvin, joten oikea sävy on helppo saada. Tarvittaessa kerroksia lisäämällä sävyvoiteella saa peittävänkin lopputuloksen. Jos on hyvä meikkipohja etsinnässä, niin suosittelen erittäin lämpimästi testaamaan! Sävyvoiteen 88% raaka-aineista on luonnonmukaisia.

2. Heleyttävä & kosteuttava kasvosuihke [Nordic-c] VALO

Tätä en käytä ihan päivittäin, mutta aina kun käytän r-a-k-a-s-t-a-n. Tämä on myös sellainen tuote, jota välillä kaipaan todella, jos olen unohtanut pakata laukkuun. Onneksi parilla viime lennolla kanssamatkustajillani on ollut tätä käsimatkatavaroissaan! Nyt kun olen lähdössä huomenna reissuun, on tämä suihke ollut pakkauslistani kärjessä. Tuote virkistää ja tekee kasvoista heti raikkaammat. Piristyssuihke toimistolle, lennolle, helteeseen. Tulipa myös mieleen, kun joogaopettajani viikonloppuna suihkutti meidän kaikkien kasvoille jotain vastaavaa, että pitää ottaa tällainen tapa, jos joskus pidän energisöiviä joogatunteja. 😉

3. Instant Glow meikinpohjustaja SK 30 Invisible Illumination

Tätä tuotetta olen käyttänyt viime keväästä asti lähes päivittäin. Tuote levittyy helposti ja antaa meikille kauniin, kuulaan pohjan. Aurinkosuoja on kuitenkin se, miksi tämä tuote pääsi tähän listaan. Olen vähän huolissani UV-säteilyn haitoista iholle ja näin kolmenkympin lähestyessä haluan pyrkiä vähentämään sen vanhentavia vaikutuksia. Tässä on kasvojen aurinkosuoja päivittäiseen käyttöön täydellisessä muodossa.

4.  Puhdistusvaahto Harmonia

Tämä turvepohjainen päivittäiseen käyttöön tarkoitettu puhdistusaine poistaa meikin tosi hyvin ja iho tuntuu aidosti puhtaalta ja kuulaalta pesun jälkeen! Harmonia sarjan tuotteet ovat 95-99% luonnonmukaisia ja tässäkin on turpeen lisäksi mm. savea ja pakuria. Käytän tätä aina silloin, kun kasvot tuntuvat kaipaavan kunnollista pesua liasta, öljystä tai meikistä.

5. Heleyttävä peitevoide Invisible Illumination

Tätä käytän päivittäin tummille silmänalusille ja nenän pieliin. Tykkään seerumimaisesta koostumuksesta, joka on helppo taputella sormella iholle. Vaikka koostumus on aika ohut, niin peittävyys on tosi hyvä.

6. Kaksiosainen Micellar-puhdistusvesi Lähde

Tällä putsaan joka aamu kasvot ja usein viimeistelen iltaisin puhdistuksen (silmät, huulet, kulmat). Toisinaan kevyen meikin poistan pelkästään tällä. Tämä öljyn ja veden yhdistelmä tekee ihosta ihanan pehmeän. Tästä löytyy myös matkakoko, jonka otan aina reissuun!

7. Nordic Glow poskipuna- ja hohdepaletti Invisible Illumination

Yksi suosikkimeikkini ehdottomasti! Tässä on loistavat sävyt ja helposti levittyvä koostumus.  Levitän tuotetta sormilla tai beautyblenderillä. Käytän aina meikkipohjan viimeistelyyn poskipunaa ja korostusvoidetta, joten on kiva, että ne ovat samassa (vähän tilaa vievässä!) paletissa. On myös hyvä, että tässä on peili, sillä meikkaan liian usein bussissa/junassa/lennolla…

+ 1 Heleyttävä Pikakaunistaja [Nordic-c] VALO UUTUUS!

Tätä en ole ehtinyt käyttää yhtä pitkään kuin kaikkia edeltäviä, sillä tuote vasta lanseerattiin. VALO-sarjaan kuuluu monta ihanaa tuotetta ja muutenkin Lumenen vahvuuksiin kuuluvat mielestäni ehdottomasti kaikki ihoa heleyttävät ja kirkastavat tuotteet – tämä ei ole poikkeus. Kosteuttava tuote tuntuu ihanalta ja tuo iholle kuulautta. Huomasin selvän eron kasvojen raikkaudessa, kun taputtelin tätä pitkän päivän jälkeen meikin päälle kevyesti. Hassua, että näin pieni juttu saa vähän väsähtäneet kasvot heti hyvinvoivemman näköisiksi. Luinkin jälkikäteen, että tuotetta voi käyttää paitsi meikin alla, myös kasvojen korkeimmilla kohdilla tuomaan lisähehkua!

Olisi hauska kuulla, onko joku näistä teillä käytössä? Tai kiinnostaako jokin näistä tuotteista erityisesti? 🙂 Kannattaa myös kurkata instan puolelle, sillä arvon siellä kaksi Heleyttävää pikakaunistajaa! <3