Zemun (Phone) Photo Diary

31

Life

21.09.2017

Lempivaatteita: Tumman sininen Lindexin maksimekko ja Adidas by Stella McCartneyn tuulitakki. Vihreää puolukalla maustettua teetä otin mukaan Suomesta ja leikkokukkia kannan täällä kotiin harva se päivä. Tällä hetkellä tykkään luonnonkukkamaisista kukista – en niinkään niin moderneista, kuten yleensä (liljat, orkideat, pionit). Zemunin sympaattisista ikkunoita saisi vakka oman kuvapostauksensa.

Serbialaista ruokaa sunnuntain seisovasta pöydästä ja Tim Ferrissin uusin kirja, joka inspiroi erikoisuudellaan ja mielenkiintoisilla ihmisillä. Auringonnousuja ja ensimmäistä kertaa elämässäni oranssi väri, joka viehättää. Ehkä niin paljon, että olen hurahtanut täällä taas porkkanoihin ja porkkanamehuun, jota laitan smoothieisiinkin.

Kotisohva, jossa viihdyn paremmin kuin koskaan elämässäni. Teekuppi, kynttilöitä ja televisio, josta katson Gilmoren tyttöjä, joihin olen nyt niin koukussa, että uskon saavani katsottua vuosi sitten aloittamani sarjan vihdoin loppuun. Aamupaloja ja Zemunin lempipaikat: kuntosali, keskusaukio, kahvila-leipomo ja laivaravintola vastapäätä kotiamme. ♥

Nyt täälläkin alkoi syksy. Ulkona sataa vettä ja ulkona on 12 astetta. No ensi viikolla lähden käymään Italiassa, joten ehkä saan siten pitkitettyä vielä vähän kesääni. 😉  Mukavaa päivää sinne!