Yogaia – Tehdään hyvää joogaamalla!

30

Yoga

03.11.2016


yogaia4

*Yhteistyössä Yogaia

Olen kertonut, että onlinejoogatunnit ovat vaikuttaneet paljon siihen, miksi hurahdin joogaan. Kerron toisessa postauksessa tarkemmin miksi, mutta nyt haluan kannustaa teidätkin kokeilemaan onlinetuntia ja sitä kautta olemaan mukana Planin Tyttöjen puolella -kampanjassa. Kampanjalla kerätään rahaa lapsiäitiyttä vastaan. Tiesitkö, että joka vuosi arviolta 2 miljoonaa alle 15-vuotiasta tyttöä tulee äidiksi? Mielestäni tämä on hyvin surullista, sillä se tarkoittaa sitä, että kaikilla tytöllä ei ole oikeutta päättää tulevaisuudestaan: koulutuksestaan, parisuhteestaan ja äitiydestään.

Olen iloinen, että suomenkielellä löytyy loistava, monipuolinen ja helppokäyttöinen onlinejoogapalvelu, joka haluaa myös olla mukana hyväntekeväisyystyössä. Muistatte ehkä aikaisemmat Yoogaia postaukseni (ne löytyvät täältä ja täältä). Nyt palvelun nimi ei ole enää Yoogaia vaan Yogaia. Paljon muitakin uudistuksia/parannuksia on tehty, kuten esimerkiksi se, että verkkosivuston lisäksi palvelu toimii nyt myös Androidilla, iOS:llä ja Apple Tv-ssä.

yogaia2

Yogaia tekee hyväntekeväisyysyhteistyötä siis mainitsemani Planin Tyttöjen puolella -kampanjan kanssa ja lahjoittaa kaikista hyväntekeväisyystunneille osallistumisista 1,20 € kampanjaan. Tavoitteena on kerätä yhteensä 4.000 € . Tämä tarkoittaa noin 3 000 tuntiosallistumista. Tunti sopii kaikille ja osallistuminen siihen onnistuu koska vain ja missä vain, sillä se on tallenne. Suosittelen kuitenkin iltaa, koska tunti on ihanan rentouttava ja lempeä Yin-tunti. 🙂

yogaia

Kannattaa esimerkiksi ladata uusi Yogaia-applikaatio ja hyödyntää 1 kk ilmaiskoodi, jonka saat blogini lukijana (löytyy postauksen lopusta). Hyväntekeväisyystunnin löydät täältä.

Yogaian muutosten yhteydessä palvelun käytettävyyteen on tullut myös parannuksia ja muun muassa kirjautumisen alussa on pieni kysely, jonka perusteella suositellaan juuri sinulle sopivia tunteja. Lisäksi nykyään Yogaiaan pääsee tutustumaan ilmaiseksi kokeilupaketilla, jossa ei ole aikarajoitteita. Tunteja kokeilupaketissa on laidasta laitaan ja rekisteröitymisvaiheessa ilmaisia tunteja katsoakseen ei tarvitse antaa vielä luottokortin numeroa. Alla olevalla kuukauden ilmaiskoodilla pääset kuitenkin kokeilemaan palvelun käyttöä kokonaisuudessaan. 🙂

 

yogaia5

Jos haluat auttaa muutenkin kuin osallistumalla itse tunnille, voit jakaa tuntia somessa tai voit myös liittyä Planin lahjoittajaksi, josta löytyy lisää tietoa täältä. Tuella esimerkiksi:
• Edistetään lainsäädäntöä, joka kieltää lapsiavioliitot ja takaa ehkäisyn alaikäisille tytöille.
• Tuetaan lapsiäitejä vanhemmuudessa ja heitä autetaan palaamaan kouluun.
• Vauvoille ja pikkulapsille tarjotaan terveydenhoitoa, ravintoa ja huolenpitoa.

Jo nyt Tyttöjen puolella -kampanja on parantanut tyttöjen koulutusta 50 maassa ja vaikutustyön ansioista esimerkiksi Guatemala kielsi lapsiavioliitot viime vuonna lailla.

yogaia1

Toivon, että mahdollisimman moni teistä osallistuisi kanssani auttamaan tätä tärkeää asiaa ja osallistuisi Yogaian hyväntekeväisyystunnille. Linkki tunnille löytyy vielä tästä. 🙂

Saat 1kk ilmaisen kokeilujakson Yogaiaan kirjautumalla täällä ja syöttämällä VILMAP2016 -koodin täällä.

yogaia3 VP2

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna