Vuosi 2013, osa 2/3

29

Life

28.12.2013

Tässä postauskessa käyn läpi seuraavat neljä kuukautta tämän vuoden muistelemisessa. Tammi-huhtikuu löytyvät TÄÄLTÄ. Monille nämä postaukset voivat olla tylsää toistoa, mutta uudemmille lukijoille pieni historiakatsaus. Ja myönnetään, olen tämän vuoden loppuun vähän ”lomamoodissa” ja valmistelen tulevia juttuja. Toivottavasti tekin pysytte mukana, jotka odotatte uusia hyvinvointi-, ravinto- ja liikkumisvinkkejä. Tammikuu tuo tullessaan niitä varmasti!! 🙂

TOUKOKUU

Treenasin uusilla lenkkareillani (ensimmäiset urheiluvarusteet vuosiin joihin satsasin) ja juhlin vappua riehakkaasti muutaman päivän ajan. Söin proteiinipannukakkuja ja juoksin Lilyn porukan kanssa Naisten Kympin. Nautin auringonpaisteesta ja luin lähestyviin pääsykokeisiin, pääosin puistossa. Olin Fit-lehden kansikuvassa ja toimitin ensimmäisen palstani Cosmopolitan-lehteen. Aloin saada blogiyhteistyöjuttuja. Siskoni palasi poikaystävän kanssa neljän kuukauden reppureissulta ja sain yhden tärkeimmistä ihmisistä takaisin arkeeni. Järjestin  ja vietin kaasona ystäväni polttarit Seinäjoella.


KESÄKUU

Pääsykokeet olivat vihdoin ohitse ja yksi parhaista ystävistäni tuli kylään moneksi päiväksi. Kuvasimme paljon. Kesän käytetyin asuni olivat maksimekot ja –hameet. Kävin kuuntelemassa Sami Sundvikia ja aloin lisätä lihaa ruokavalioon ja kookosöljyä kahviin. Vietin Tallinnassa kolme päivää, jossa juhlin muun muassa juhannusta erittäin onnistuneesti. Olin kaasona ystäväni ihanissa häissä Seinäjoella.


HEINÄKUU

Nautin Hangon kesäpäivästä, purjehdimme Nauvoon ja kävimme fiilistelemässä Biffy Clyroa Ruisrockissa. Juhlin serkkuni häitä Seinäjoella ja tein ensimmäistä kertaa siskoni Viivin kanssa vietnamilaisia rullia. Kirjoitin Cosmoon parhaimmillaan oman palstani lisäksi kolmea muuta palstaa ja olin onnellinen uudesta unelmatyöstäni kesäloman menetyksestä huolimatta. Odotin blogin siirtymistä MyCosmoon. Kävin mustikassa ja kuvasin Lindasta asukuvat. Ihastuin hetkellisesti tankotanssiin ja treenasin puistojumpissa. Nautin mökkeilystä. Juhlin ja biletin –muun muassa sitä, että sain tietää tulleeni valituksi Helsingin yliopistoon lukemaan Sosiologiaa.


ELOKUU

Leivoin elämäni ensimmäisen raakakakun ja luin Onnellisuushypoteesia. Tasapainottelin kesän ja pienen stressin välillä. Valmistauduin iloiten MyCosmon lanseeraukseen ja jännitin Helsinki Fashionweekendin juhlissa MyCosmon julkistamista. Kävin nyrkkeilytreeneissä ja aloitin uuden pääaineen orientoivat opinnot ontuvin läsnäoloin.


 

Mukavaa lauantai-iltaa!!

xVilma