Vuoden parhaat…

22

Thoughts

30.12.2017

Vuoden resepti: Kitchari
Tämä ayurvedinen vegaaniruoka on ehdoton lempparini. Niin helppo ja hyvä, että olen tehnyt tätä kaikista ruuista eniten. Ohje löytyy täältä.

Vuoden ostos: Uudet objektiivit…Canonin 35mm f/1.4 sekä nyt marraskuun lopussa ostamani Sigma 12-24mm f/4.
Molemmista on ollut jo nyt paljon iloa ja hyötyä.

Vuoden romaani: Taivaslaulu oli ehkä erilaisuudessaan mieleenpainuvin romaani vuodelta.
Mutta suosin tietokirjoja ja tänä vuonna olen lukenut aika vähän romaaneja. 2017 vuoden juttu on itselläni ollut ehdottomasti äänikirjat.

Vuoden päätös: Siirryin täysin itsenäiseksi bloggaajaksi.
Se, että hoidan nyt kaiken markkinoinnista, maileihin ja yhteistyöneuvotteluista raportteihin itse osoittautui kohdallani hyväksi päätökseksi. Kun ei ole välikäsiä jakamassa palkkioita, voin tehdä vähemmän yhteistöitä ja olenkin erittäin tyytyväinen siihen, että teen vain harvoja ja valittuja juttuja blogissa. 2017 vuoden isoimmat yhteistyökumppanini olivat Adidas ja L’Oréal /Vichy.

Vuoden hyvinvointiteko: Ayurveda-konsultaatiossa käynti.
Tämä oli hyvin inspiroivaa ja sain hyviä vinkkejä sekä ymmärrystä.


Vuoden hotelli: Tulumissa Azulik Eco resort & Maya spa (tästä tulossa ainakin kuvia blogiin myöhemmin) ja Suomesta sanoisin, että F6, jossa yövyin ensimmäisen kerran keväällä.
Tämä Azulik-hotelli ei tavallaan ollut paras, mutta sanon sen, koska kyseessä oli todella erikoinen ja mieleenpainuva kokemus, hotelli teki ainutlaatuisuutensa ansioista ison vaikutuksen. F6 taas oli täyden kympin kokemus.

Vuoden kuvauskeikka kameran edessä: Fit-lehden (kansi)kuvaukset.
Mallintöitähän en enää varsinaisesti tee, joten näitä kuvauksia ”mallina” ei ole tänä vuonna ollut paljoa. 🙂


Vuoden tapahtuma: Magnesia Festivaali
Aion ehdottomasti osallistua ensi vuonna uudestaan tähän jooga- & hyvinvointintapahtumaan. Tunnelma oli huippu!

Vuoden juhlat: Pikkuveljeni rippijuhlat
Tänä vuonna ei ollut isoja juhlia juurikaan, mutta ensi vuonna esimerkiksi häitä on luvassa senkin edestä. Pikkuveljeni rippijuhlissa näin pitkästä aikaa kaikkia sisaruksiani.


Vuoden lempivaate: Mustat kangashousut.
Tänä vuonna en ole paljon farkkuja käyttänyt vaan olen siirtynyt erilaisiin mustiin suoriin housuihin.

Vuoden satsaus itsensä kehittämissen: Englannin verkko-opiskelun aloittaminen yksityisopettajan kanssa.
Olen ollut tyytyväinen, että sain tehtyä tälle asialle jotain. Liian pitkään hoin, että olisi kiva kehittyä englannin kielessä, mutta kuitenkin lykännyt itse tekoja. Toki omalla ajalla voisin opiskella vieläkin enemmän…

Vuoden kulttuurielämys: Joko La la land elokuvan katsominen Brooklynin legendaarisessa Nitehawk-leffateatterissa (ensimmäinen käymäni leffateatteri, jossa voi tilata ruokaa ja juomaa samalla), tai kun kävimme siskoni kanssa Helsingissä oopperatalolla katsomassa Voima – neljä suomalaista koreografia ensi-illan, tai Broadwaylla Aladdin musikaali.
Nyt on mahdoton valita vain yhtä, sillä tähän vuoteen mahtuu kolme ihan erilaista superhyvää elämystä.

Vuoden harrastus: Jooga ♥
Tänä vuonna en paljon muuta treenannutkaan…

Vuoden kaunein paikka: Yksityinen cenote Meksikossa.
Ensimmäisenä mieleen tuli tämä cenote, johon paikalliset tuttumme meidät veivät. Todellisuudessa tähän vuoteen mahtuu niin paljon kauniita paikkoja, että mahdoton sanoa.

Vuoden muutos: Ehkä se, kun muutimme Belgradista päivän varoitusajalla takaisin Italiaan ja päätimme lähteä Meksikoon. Tämä tähän ajanut muutos tulee vaikuttamaan ensi vuoteen ja varmaan koko loppuelämään.
Tämä on yksi asia miksi odotan ensi vuotta ehkä enemmän kuin koskaan.

Vuoden käytännöllisin hankita: Samsoniten matkalaukut!
Kiitän näitä joka reissulla, enkä enää koskaan palaisi vanhaan!

Vuoden loppufiilis: Onnellinen, levännyt, kiitollinen, inspiroitunut, odottava. Kiitos vuosi 2017! Kiitos te rakkaat blogini lukijat! Iso halaus teille kaikille, merkitsette paljon! ♥ 🙂 Toivon teille kaikkea hyvää vuodelle 2018 ja toivotan jo nyt hauskoja uuden vuoden juhlia (tai miten sitten huomista vietättekään ;))! Kuullaan ensi vuonna! ♥

2016 vuoden vastaukset löytyy täältä.