Viikon treenipäiväkirja

25

Yoga

14.09.2015

hyppy

Pitkästä aikaa treenipäiväkirjaa. Tosiaan vaikka teenkin yhteistyötä personal trainer Tomi Kokon kanssa, niin mitään tarkkoja ohjeita, ohjelmaa tai sellaista ei sovittu. Sain treenit, mitkä sisällytän viikko-ohjelmaani, mutta muuten teen oman pääni mukaan. Huomio meillä oli enemmän ruokavalion viilauksessa, jotta tuloksia saadaan nopeampaa. Tavoitteeni on siis vähän kiinteytyä ja polttaa rasvaa, ei niinkään kasvattaa lihaksia. Päästä siis takaisin parempiin mallimittoihin, mutta terveys ja hyvinvointi ehdottomasti etusijalla. En muutenkaan ota mitään stressiä tästä ja teenkin tämän vain, koska huvittaa ja halusin syksylle jotain uutta potkua arkeen.

Motivaationi on hyvä, tulosta on jo tullut ja ennen kaikkea fiilis on ollut kohdillaan. Tässä viime viikolla ei tullut otettua kyllä minkään sortin paineita urheilusta ja tuntuu, että oli aika kevyt treeniviikko. Tämä johtuu ehkä siitä, että tein aamutreenejä sekä intensiivisiä juoksuharjoituksia enkä pidempiä juoksulenkkejä, joten urheilu ei ole vienyt paljoa aikaa. Nyt kun katson tätä treeniviikkoa kirjoitettuna, niin olen minä silti aika normaalin verran treenannut, jopa ehkä aavistuksen keskimääräistä enemmänkin, koska reissunpäällä treenaan aina vähemmän.

MA 15 min aamujooga + 75min Bodytone+abs
TI aamuintervalli n. 20min
KE sporttikuvailua (isoja hyppyjä yms.) + 1 h lihaskuntoa kehon painolla (sis. Burner 400 ja Rautajalka-treenin)
TO aamulenkki 30 min sis. aamuintervallin
PE aamujooga 30 min (yoogaia), alavartalotreeni salilla+joogakuvailua
LA lepo
SU aamulenkki 30 min sis. aamuintervallin, 45 min rentouttava venyttely (yoogaia)

treenipäiväkirja

Monet kysyivät, että syönkö ennen aamutreenejä jotain, niin viime viikon aikana tein kyllä aamutreenit tyhjällä vatsalla. Join ison lasin vettä, jossa saattoi olla puristettua sitruunaa + joinain aamuina kahvin kookosöljyllä. Aamutreenit tällä viikolla olivat maksimissaan 30 minuuttia ja menin aina suoraan aamiaispöytään. Itselläni ainakin riitti hyvin energiat tähän, eikä tarvinnut treenata ”täydellä” vatsalla. 🙂

vp2