Vahausneitsyys ja elektroninen jalkaraspi

24

Beauty

22.07.2015


_MG_3602
*Yhteistyössä Veet & School

Myönnän, etten ollut koskaan aikaisemmin koittanut vahausta. Ajatus vahaliuskalla karvantynkien repimisestä irti ei ollut lievästi sanottuna houkuttanut. Pystyin kuvitella, mitä vauhaus olisi: sotkemista ja teipin vetäisyä iholta.. Hmm. Kauneudesta ei kuulu mielestäni kärsiä. Mutta varsinkin mallintyössä karvat ovat ehdoton ei. Olen päätynyt ajelemaan myös reidet ja käsivarret sen jälkeen kun yhdissä testikuvissa kaikki karvani näkyvät vasten takavaloa. Sheivi on ollut siis kovalla käytöllä ja ajatus pidempään kestävistä silosääristä on houkuttanut.

Uusi kokemus tuli eteeni, kun minulta kysyttiin kiinnostaisiko minua tehdä yhteistyötä Veetin kanssa ja testata heidän uutta Spawaxia. Olin utelias ja huomasin, että ennakkoluulot ovat aina luuloja. Ensinnäkin vauhaus ei tuntunut ollenkaan niin ikävältä kuin luulin. Oikeastaan päin vastoin, se oli hauska kokemus ja aika kivutonta. Toiseksi tämä Spawax ei juurikaan sotkenut, koska erillisiä vahaliuskoja ei käytetä (ja minä todella olen lahjakas sotkija!). Tässä vaha siis kovettuu iholle ja liuska repäistään irti karvat mukanaan. Hyvin helppoa.

_MG_3681_MG_3691
_MG_3778_MG_3780_MG_3791_MG_3793

Vahaukseen saa varata kunnolla aikaa ja jälkikäteen säärissä oli pientä punoitusta (kuten ilmeisesti aina vahauksen jälkeen). Ihan kaikkia karvoja en myöskään saanut vahalla irti, joten lopputuloksen viimeistelin sheivillä. Mutta yleisesti jalat ovat paljon pehmeämmät kuin sheivauksen jälkeen. Tällä kertaa en kokeillut vahaa kuin jalkoihin, mutta yhtälailla vahata voi koko kropan. Mielenkiinnolla odotan, kuinka kauan karvat pysyvät poissa!

Kotivahaus siis koettu ja salonkikelpoiset jalat saatu. Ohjeet Veetin pakkauksessa olivat todella selkeät ja siksi en käykkään vaiheita seikkaperäisesti tässä läpi. Voisin kuvitella, että varsinkin kaverin kanssa tämä sopisi täydellisesti pieneen hemmottelusaunailtaan. 🙂

biksu

Toinen testaukseen saamani tuote on ihan yliveto jo voin suositella tätä ihan jokaiselle, varsinkin, jos on kuivat kantapäät ja kovettumia. Kenellä on nimittäin aikaa, energiaa ja kiinnostusta hioa kantapäitä käsin?

_MG_3725

Kun kuulin, että on olemassa elektroninen jalkaraspi, tiesin heti että se on minua varten. Schollin jalkaraspi on vielä parempi keksintö kuin miltä kuulostaa! Myös poikaystäväni oli tuotteesta innoissaan ja testasi sen itse asiassa ennen minua, suoraan postipaketin saapuessa kotiin. Miehet + elektroniikka.. Keino millä saada puolisonkin jalat kuntoon. 😉

Mutta rehellisesti sanoen tämä oli todella helppo käyttää ja lopputuloksena oli sileäksi hiotut jalkapohjat. Kovettumat lähtivät hyvin ja nopeasti. Plussaa tulee paineenrajoittimesta, joka estää sen, ettei paina liian lujasti. Tuote on siis myös hellävarainen, eikä kuori tervettä ihoa.

_MG_3770
Oikeastaan en olisi voinut kuvitella, että jalkojen hoito saati raspaaminen voisi olla näin kivaa! Kaikkea sitä blogin kautta pääseekin kokeilemaan ja löytämään. 🙂

vaha
vp