Uusi unelma

37

Style

21.11.2016

outfit_3_nyc

outfit_nyc outfit2_nyc

jacket/ Zara
bag/ Furla
jeans / Gina Tricot
mohair knitting / Ma´ry´ya
shoes/ Billi bi

Terkkuja SoHosta lempipaikastani, Le Pain Quotidien -kahvilasta. Täällä kaikki enemmän kuin hyvin. Rakastan tätä kaupunkia ja tunnen itseni niin onnelliseksi täällä. On ollut superkivaa! Asumme tämän kolme viikkoa Brooklynissa ja se on ollut ainakin tähän asti loistava ratkaisu. On ihanaa asua puiston vieressä, rauhallisella ja turvallisella alueella, jossa on kuitenkin ihania kahviloita, luomukauppoja ja metropysäkki kivenheiton päässä. Metrolla menee parikymmentä minuuttia tänne SoHoon, jossa toistaiseksi olemme pääosin pyörineet.

Täällä minulla on vahvistunut tunne, että tänne minun on pakko päästä vielä joskus asumaan. Ei Manhattanille, vaan juuri esimerkiksi Brooklyniin. Alueelle, josta helposti nauttimaan tästä suurkaupungista, mutta koko aikaa ei tarvitse olla niin hektisessä ympäristössä. Rakastan New Yorkin mahdollisuuksia. Täällä on niin inspiroivaa kaiken kannalta, ja koen että omille tulevaisuuden urahaaveilleni tämä tarjoaa ehdottomasti parhaat edellytykset. Täällä tunnen eläväni!!

En ole koskaan epäröinyt sanoa tavoitteitani tai unelmiani ääneen. Uskon, että mitä selkeämmin omat unelmat ovat itselleen määriteltynä, sitä todennäköisemmin ne toteutuvat. Asiaoiden ääneen sanominen vahvistaa viestiä alitajunnalle. Ensin täytyy tietää, mitä haluaa, jotta voi saada sen. Olen kirjoittanut aiheeseen liittyen esimerkiksi nämä kaksi postausta: Dreams and how to make them happen ja Onko unelmien tavoittelu itsekästä? . Olen salaa haaveillut New Yorkista asuinpaikkana, mutta nyt tuo unelma tuntuu muuttuneen täällä jo lyhyessä ajassa pakkomielteeksi. 😀 Vei se sitten kuinka kauan aikaa tahansa, aion nyt alkaa tehdä valintoja sen mukaan, että vielä joku päivä voin asua täällä – ainakin jonkun aikaa. Siihen asti aion nyt ottaa kaiken ilon irti tästä kolmesta viikosta ja nauttia täysillä! 🙂

Onko siellä muita New York -faneja? ♥

VP2

Tallenna