Uusi primer ja 5 muuta kesän lempimeikkiäni

35

Beauty

27.06.2018

*kaupallisessa yhteistyössä Lumene

Tällä kertaa osana Lumenen kanssa tekemääni pidempiaikaista yhteistyötä halusin nostaa esiin lempimeikkituotteitani. Monta suosikkiani jää tästä nyt edelleen mainitsematta (niitä on liian monta), mutta nämä ovat sellaisia, joilla teen raikkaan jokapäiväisen kesämeikin. Kesällä tykkään vielä entistä enemmän luonnollisesta lookista ja laiskuuksissani usein meikkaan vain ihon kuultavaksi sekä laitan huulikiiltoa/rasvaa. Listaan olisin voinut lisätä vielä kulmakarvageelin ja ripsivärin, mutta jos minun pitäisi meikata 6:lla tuotteella ne olisivat nämä. Näillä saa juuri sellaisen siistin ja kauniin meikin, joka kuitenkin näyttää siltä, ettei meikkiä olisi.

Laitan nämä sellaiseen järjestykseen, jossa tuotteet käytän.

1.Invisible Illumination Instant Glow nestemäinen meikinpohjustaja SK30

Tästä halusin kirjoittaa vähän enemmän, koska kyseessä on kesän uutuustuote ja mielestäni varsin mielenkiintoinen sellainen, sillä tuotteella on myös suojakerroin (sk30).

Käytättekö te meikinpohjustus voidetta?! Itselleni se on sellainen ”must have” tuote. Olen käyttänyt meikin pohjustusvoidetta ainakin kymmenen vuotta. Tulee mieleen, että kaikista meikkituotteista olen kokeillut eniten juuri erilaisia meikinpohjustusvoiteita. Eri merkkisiä, eri tarkoituksiin. Minun ”ihovaivani” ovat aina olleet suuret ihohuokoset, joten meikinpohjustusvoide auttaa niihinkin. Varsinkin malliaikoina tuli kuljettua paljon ilman meikkiä kuvaus- ja castingpäivinä. Ennen meikkituoliin istumista ei tietenkään ollut sopivaa meikata itse, mutta käytin lähes aina meikinpohjustajaa. Se antoi itsevarmemman olon, koska hyvä primer tekee jo ihosta kauniimman.

Meikin pohjustaminen on mielestäni varsin loogista: kyllähän monesti niin taiteessa kuin taloa maalatessakin vedetään pohjamaalit pinnoille. Jos, ette siis vielä käytä meikinpohjustusvoidetta, niin tässä syitä, miksi ehkä kannattaisi testata tätä Lumenen uutta primeria:

• Ihosta tulee heleä ja selvästi tasaisempi
• Meikki pysyy kauniina pidempään
• Tuote suojaa auringon haittavaikutuksilta! (Tämä on mielestäni loistava juttu ja oikeastaan olisi jo pelkästään tarpeeksi hyvä syy käyttää tätä.)
• Tuote on helppokäyttöinen. Joskus primerit ovat varsin tönkköä tavaraa, joten itse kyllä liputan tämän nestemäisen helposti levittyvän koostumuksen puolesta. Tuote sisältää mm.pohjoista lakan siemenuutetta sekä pohjoista lähdevettä, jotka kirkastavat ja kosteuttavat ihoa.
• Näitä on saatavilla yksi sävy, joka toimii hyvin esimerkiksi Invisible Illumination sävyseerumin tai minkä tahansa Lumenen meikkivoiteen kanssa.

2. Invisible Illumination sävyseerum

Kirjoitin tästä jo viime kesänä postauksessani, joten lisää voi lukea täältä. Sävyseerumi on ollut jo pitkään yksi suosikkini… siinä on ihanan kevyt ja kosteuttava koostumus, mutta silti tarpeeksi hyvä pigmentti, että ihon väristä tulee kaunis ja tasainen. Valitsin tämän koosteeseeni ”meikkivoiteeksi”, koska primer + sävyseerumi on täydellinen kombo.

Toinen suosikkini on Lumenen Nordic Nude CC-voide, jota olen käyttänyt viime aikoina paljon. Se antaa mattamaisemman pinnan. Rehellisesti olen vähän sellainen miksaaja, saatan laittaa iholle molempia. Helposti kiiltelevälle t-alueelle mattapintaisempaa CC-voidetta ja muualle kosteuttavaa sävyseerumia. 🙂 Myös Lumenen VALO Heleyttävä BB-voide on ollut kesällä käytössä, näistä kolmesta käytän itse tätä vähemmän meikin kanssa, mutta yksistään kyllä. Jotenkin voide antaa erityisen terveen värin iholle.

3. Invisible illumination heleyttävä peitevoide

Ilman kunnon peitevoidetta, tuskin pitäisin meikkipohjaani niin kevyenä. Mielestäni on turha pakkeloida koko naamaa, mutta tummille silmänalusille, nenän pieliin ja näppylöille käytän kyllä jotain peittävämpää. Tämä uusi Invisible illumination-sarjan peitevoide on uskomattoman hyvä. Mielestäni ensinnäkin koko purkki on kätevä, sillä tuotetta on helppo annostella. Levitän tätä sormilla taputtelemalla tummiin silmänalusiin. Ehkä paras peitevoide silmänalusiin, mitä olen testannut ikinä.

4. Nordic Nude Natural Correction peitevoide paletti

Voi olla hassua, että valitsin tähän kaksi peitevoidetta… tämä kyllä hyvin korvaa tarvittaessa myös edellisen omassakin käytössäni tai toisinpäin. Mutta edellistä tykkään käyttää silmänalusiin, tätä ihon pikkuvirheisiin, sekä valkeaa väriä taas korostuksiin amorinkaarella, kulmaluulla, nenän korkeimmassa kohdassa…Lisäksi tämä kulkee peilinsä takia mukana pikkulaukussa, nyt kun kesällä käytän vähemmän puuteria. 🙂 Kyseessä siis kätevä 4-in-one tuote.

5. Insivible illumination poskipunapisarat

Jos pitää valita varjostus vai poskipuna, valitsen poskipunan. Poskipuna, jos joku piristää mielestäni väsyneet kasvot. Tätä tuotetta on vaikea laittaa liikaa, mikä on hyvä, koska poskipunassa liika on ehdottomasti olla liikaa. Tuote levittyy helposti. Tästäkin kirjoitin enemmän viime kesänä postauksessa, jonka linkkasin sävyseerumin yhteydessä.

6. Invisible Illumination Nordic Light Lip Perfection Balm -huulihoide

Tämä toimii aina. Kevyt persikkainen sävy sopii kaikille kaikkiin tilanteisiin ja tämä kosteuttaa hyvin. Myös saman sarjan huulihoiteet, jotka ovat huulipunapuikon muodossa ovat superhyviä.

Mitä te tykkäätte kuvien kesämeikistä? Onko tässä teille tuttuja tuotteita mainittuna?! 🙂

ps. Julkaisen tänään Instagrammin puolella (@vilmape) videon, kuinka primeria käytän ja arvon samalla (@vilmape) tuon meikinpohjustajan sekä pari muuta Invisible Illumination-sarjan suosikkiani. <3