Uudet treenivaatesuosikit

22

Yoga

02.06.2017

 

*yhteistyössä Adidas

Haluan, että treenivaatteeni ovat ennen kaikkea mukavia ja käytännöllisiä – muuten ne jäävät minulta arjessa käyttämättä. Tämä tarkoittaa sitä, että urheiluliivit eivät paina, housut eivät valu, kaikki joustaa, materiaali hengittää, kengät eivät purista tai hierrä jne… Adidas on pitkäaikaisin yhteistyökumppanini ja seison heidän tuotteidensa takana täysin. Esimerkiksi Adidaksen juoksukengät, treenikengät ja tennarit ovat mielestäni aivan omaa luokkaansa. Sen lisäksi, että Adidaksen vaatteet ovat huipputeknisiä ja laadukkaita, ovat ne myös hyvännäköisiä. Mikä tietysti myös merkkaa minulle paljon, koska pelkästään kivannäköiset treenivaatteet motivoivat treenaamaan ja lisäävät itsevarmuutta. Kuljen paljon urheiluvaatteissa myös vapaa-ajalla: käytän lenkkareita kaupunkilomalla kävelyyn ja menen treenitrikoissa harva se päivä kauppaan – ehkä juuri siksi, että treenivaatteet ovat nykyään niin siistejä.

Nyt eilen lanseerattiin Adidaksen uusi WarpKnit-mallisto, josta olen ekstrainnoissani – suorastaan rakastan sitä! Haluankin nostaa esiin nämä kuvissa näkyvät malliston treenivaatteet, jotka nousivat heti suosikeikseni: vaatteet ovat kauniita ja tyylikkäitä, supermukavia päällä ja toimivia. WarpKnit on uusi tapa luoda urheiluvaatteita, joissa on kompressio-ominaisuudet, mutta niin, että tuntuma ihoa vasten on pehmeä ja mukava. Malliston housut ja paita ovatkin kuin toinen iho, ne joustavat ja tukevat täydellisesti. Erityisesti pidän housujen korkeasta vyötäröstä ja sivujen verkkomaisesta materiaalista, joka paitsi viilentää, näyttää mielestäni myös tosi kivalta. Myös paidassa on noita aukkoja sivuilla/selässä, joten peittävämpi vaate ei silti niin hiosta.

Yksi lukijatoivomus on ollut, että tekisin postauksen urheiluliiveistä ja alusvaatteista, joita käytän treenatessa. Tästä tulossa oma postaus pian, mutta tämän malliston urheiluliivejä suosittelen myös täysin! Jos joku muukin innostuu näistä treenivaatteista, niitä saa nyt ainakin adidas.fi verkkokaupasta sekä Stockmannilta ja joistain Intersporteista. 🙂