Testissä kulmakarvojen 3D pigmentointi

25

Beauty

26.07.2017

Kulmakarvat ovat olleet viime aikoina paljon esillä. Uudehkosta microblading-kulmamuotoilusta ollaan puhuttu yhdessä jos toisessa blogissa, lehdessä ja keskustelussa. Aluksi ohitin nämä kaikki, eikä mieleeni tullutkaan tehdä kulmakarvoilleni mitään. Mutta kun yhä useampi tuttuni alkoi vannoa näiden nimeen ja hehkuttaa tyytvväisenä lopputulosta, kiinnostuin. En lopulta päätynyt kuitenkaan microblading-menetelmään vaan 3D pigmentointiin.

Kulmakarvat ovat kasvojen kehykset, jotka vaikuttavat ilmeeseen yllättävän paljon, tämän varmasti moni kulmiaan joskus nyppinyt, värjännyt tai meikannut on huomannut. Itselleni kulmakarvat ovat ehdottomasti ne, mitkä huolittelen ensimmäisenä. Ilman silmä- ja huulimeikkiä olen suhteellisen usein, mutta kulmat ja ihon yleensä siistin, jos johonkin lähden. Omat kulmakarvani ovat tummat, melko tuuheat ja pitkät luonnostaan – ja aika erikoisen malliset. Kulmissani on kuitenkin aukkoja ja ne ovat olleet epäsymmetriset. Mietinkin, että haluan testata, jos saisin näihin pysyvän ratkaisun. Olisi ihan huippua, jos kulmakarvat olisivat aina ojennuksessa, eikä niitä tarvitsisi välttämättä meikata ollenkaan, mietin.

Toisaalta pohdin, että on vain yksi ihminen kehen luotan tässä asiassa 100%, en uskalla tehdä kulmilleni mitään kellä vain. Kasvot ovat niin näkyvät ja mallin hommia vielä jonkun verran tekevänä epäonnistuneet ja epäluonnolliset kulmakarvat voisivat olla oikeasti iso haitta. Ajattelinkin, että jos saan Suville ajan, menen ja testaan. Suvi Tiilikainen on saanut jo lempinimen kulmakuningatar, koska hän on alan ehdoton huippu. Olen tuntenut Suvin jo vuosia ja vakuuttunut hänen esteettisestä silmästään ja tarkasta työnjäljestään itse monet kerrat. Koska Suvi on meikannut minua kuvauksiin, tiesin myös, että Suvi tietää tyylini -ja entisenä mallina ja nykyisenä meikkaajana ymmärtää, että kulmien on oltava minulla oikeasti hyvin luonnolliset. Suvi ehdottikin minulle heti, ettei tehdä minulle kulmakarvoja microblading menetelmällä vaan hellävaraisemmalla ja kevyemmällä 3d-pigmentoinnilla, joka hänelläkin on.

Olin samoilla linjoilla ja, kun saimme ajan sovittua, menin pari viikkoa sitten tekemään kulmakarvoihini tämän pigmentoinnin. Kuvat on otettu heti seuraavana päivänä. Nyt väri on vähän vaalentunut ja pehmentynyt, kuten kuuluukin. Olen lopputulokseen täydellisen tyytyväinen. Kulmakarvat ovat niin luonnolliset, ettei kukaan läheinen ole huomannut mitään, mutta minun ei ole tarvinnut meikata kulmakarvoja kahteen viikkoon ollenkaan.

Lopputuloksen pitäisi säilyä vuoden, mutta koska tämä on hyvin yksilöllistä se voi kestää parikin vuotta. Toimenpide sattui minulla jonkun verran, varsinkin vasenta kulmakarvaa tehtäessä, mutta ei mitenkään sietämättömästi ollenkaan. Microblading on kivuliaampi menetelmä, siinä piirretään viiltoja manuaalisesti ja työkaluna on terä, jossa on useita neuloja. Kestopigmentointi tehdään koneella ja yhtä neulaa käyttäen. Jos siis kipukynnys on pieni tai on puudutukselle allerginen, kannattaa näistä valita 3D kestopigmentointi.

Kaiken kaikkiaan yllätyin todella positiivisesti. Ajattelin, että mä nyt vain testaan kerran, jotta tiedän mistä on kyse (utelias kun olen). Mutta toisin kuin esim. ripsien pidennykset, geelikynnet tms. tuntuu, että tähän jäin ”koukkuun”. Tämä tuntuu omalta, joten jos jotain nykymenetelmiä otan helpottamaan kauneudenhoitoani, on se ehdottomasti tämä.

Jos joku teistä kiinnostuu tästä, niin Suvia voin ainakin suositella. Suvi on superihana ja rehellinen. Hän kertoo suoraan, mitä mieltä on siitä, mikä juuri sinulle sopii ja yhdessä varmasti löydätte sopivimman ratkaisun. Arvostan Suvia tosi paljon monen asian takia, mutta yksi on juuri se, että hän taatusti tekee parhaansa, että asiakas saa parhaat mahdolliset kulmat. Ja Suvin käsissä se kirjaimellisesti tarkoittaa parhaat mahdolliset, koska en tiedä ketään tähän hommaan taitavampaa! Suville voi olla vaikeampi saada aikaa, koska asiakkaita on jonoksi asti, mutta vinkkinä, että hän aikoo arpoa pian yhdelle onnekkaalle uudet kulmakarvat Brows by Suvi Tiilikainen -sivustolla. 🙂

*kulmakarvat saatu yhteistyönä

Tallenna