Syksyn luottoasu + Q&A Kysy!

36

Style

05.11.2017

jacket/ Massimo Dutti
jeans / AG Jeans
shirt / Zara
watch / Furla
shoes / Vince Camuto
bag/Massimo Dutti

Tässä yllä asuni alkuviikon Luganon reissulta. Musta saman tyylinen villakangastakki oli jo viime syksyn/kevään lempparini, mutta silloin säästin hinnassa ja Zaran takki rätkesi aika pahasti saumoista kovassa käytössä. Tykkään Zaran vaatteista, mutta itselläni muutama vaate on mennyt saumoista rikki lyhyen käytön jälkeen ja nyt ne odottavat kaapissa Suomessa ompelijalle viemistä (koskahan saan aikaiseksi…). Tähän vyölliseen Massimo Dutin takkiin ihastuin Serbiassa heti.

Oston jälkeen (kolmisen viikkoa sitten) katsoin yhden dokumentin, jonka myötä päädyin jonkinlaiseen sopimukseen itseni kanssa, etten ostaisi ollenkaan vaatteita/asusteita loppuvuonna. Toistaiseksi päätös on pysynyt, mutta tästä lisää myöhemmin. Luulen, että simppeli asu siis pysyy eräänlaisena syksyn luottoasunani ainakin niin kauan, kun Italiassa olemme.

Ajattelin, että voisin tehdä pitkästä aikaa Q&A –postauksen. Yleensä kerran vuodessa olen toteuttanut tämän klassikkopostauksen ja edellisestä on yli vuosi aikaa. Eli nyt on hyvä aika laittaa kaikenlaisia kysymyksiä tulemaan, niin vastailen niihin omassa postauksessa. Kiitos jo etukäteen ja mukavaa sunnuntaita! 🙂 ♥

Tallenna