FLOW 2019 Kuvina

68

Style

11.08.2019

 

Tuntuu uskomattomalta, että tämä oli kymmenes Flow-viikonloppuni! Yleensä olen mennyt kaikkina kolmena päivänä, mutta tällä kertaa päätin, että yksi festaripäivä saa riittää. Koko elokuu on sen verran aktiivinen, että maanantaina olisi muuten iskenyt ahdistus kaikista tehtävistä asioista. Nyt kun oli vain yhden päivän, ei väsymys painanut ja oli superkivaa alusta loppuun! 🙂

 

Sää suosi täydellisesti. Yllätyin jopa, miten kuuma päivä oli! Siihen tilanteeseen neulemekkoni ei ehkä ollut paras valinta, mutta toisaalta kerrankin en illalla palellut kertaakaan.

 

@mustarttu

 

@janitaautio :n kauniit kynnet <3

 

Upea @merimilash , joka teki Milttonin etkoilla minulle kivan pinnikampauksen.

 

Flow:ssa parasta on ehkä se, että jatkuvasti törmää tuttuihin. Tässä @sabinasarkka ja @shirlykarvinen.

 

Minulla oli tosiaan eri kampaus kotoa lähtiessä, mutta Milttonin etkoilla oli Glitterin piste, johon sai mennä tuunaamaan kampausta. Pinnit ovat kyllä ehdottomasti tämän hetken hiuskoriste ja se näkyi Flow:ssakin.

 

Uusi ”Pinkki tila” oli upea!

 

Flown pääseuralaiseni @mustarttu oli helppo löytää pimeästä ja väkijoukosta.

 

Tällaiselle visuaaliselle, yksityiskohtia rakastavalle, Flow:ssa riittää silmänruokaa (ja juomaa).

 

Flow:ssa on myös paljon upeita taiteilijoiden töitä – kuvausseinistä ei ole puutetta. 🙂

 

Ihanat @janitaautio & @aamukahvilla Henriikka <3

 

Alma soitti 8 uutta biisiä, mutta myös vanhat tutut hitit. Tosi hyvä keikka!

 

Munchies by Matti Jämsen – Flown hittiruokaa. Itse otin tötteröön uppopaistettua kukkakaalia. Oli loistavaa festariruokaa!

 

Reaktorin hieno tempaus: Jokaisessa Flowssa myytävässä tölkissä ja pullossa on mukana euron pantti, joka on tänä vuonna mahdollista lahjoittaa Reaktorin palautusautomaattiin. Yhdellä lahjoitetulla pullolla/tölkillä istutetaan yksi puu Madagascarille, joka sitoo elinikänsä aika n. yhden hiilidioksitonnin. Tavoitteena on istuttaa puita määrä, joka riittää sitomaan ilmakehästä kaikkien Flow kävijöiden 3 päivän elmästä aiheutuvan hiilijalanjäljen verran hiiltä – 7200 puuta.

 

Pallolavalle en tänä vuonna ennättänyt, mutta ulkoakin se on kaunis.

 

Jos jotain Flow:sta haluaisin näyttää niille, jotka siellä eivät koskaan ole vierailleet, niin mielettömän iltavalaistuksen. Valitettavasti sitä en kuviin onnistunut kovin hyvin taltioimaan.

 

Tänä vuonna alueelle oli tehty mielestäni tosi hyviä ratkaisuja, eikä kertaakaan ollut tunne tungoksesta!

 

Ylivoimaisesti yksi illan kohokohta ja paras keikka oli Robynin keikka. <3

Until next year… 🙂