Mini Getaway to Monza

13.02.2017 / ,

Vain vuorokaudenkin stressitön irtiotto tekee niin hyvää. Vaikka olemmekin reissanneet paljon, edellisen kerran hotellissa olen ollut alkusyksystä Helsingissä blogigaalan yhteydessä. Hotellit ja hotelliaamupalat ovat parasta! Joku siinä miljöössä tekee eron ainakin omaan fiilikseeni. Yleensä teen yhtä lailla töitä hotellista käsin, mutta silti tuntuu, että olisin minilomalla. Nyt päätimme viettää ystävänpäivää vähän etukäteen ja varata hotelliyön, koska meillä oli muutenkin menoa eilen aikaisin aamusta Milanon suuntaan. Hyödynsimme siis ajomatkan tutustumalla meille uuteen kaupunkiin, Monzaan.

Monille Monza voi nimenä olla tuttu esimerkiksi siitä, että se on formulakaupunki. Kaupungissa on myös esimerkiksi tunnettu puisto (joka ei tähän aikaan vuodesta houkuttanut) sekä kuvien perusteella erittäin kaunis katedraali. Meille kaupunki jäi loppujen lopuksi hyvinkin vieraaksi, enkä osaa sanoa siitä oikein juuta tai jaata. Keskityimme nauttimaan lähinnä valitsemastamme hotellista Hotel de la Ville Monzasta. Kaupungin hyvät puitteet tietysti olivat kuitenkin ne, mitkä edesauttoivat, että minireissumme oli niin onnistunut, jopa mieleenpainuva. Hotelli oli ihana – idyllinen ja ylellinen samaan aikaan. Aamiainen oli tosi monipuolinen ja laadukas, ja palvelu erittäin ystävällistä: saimme huoneenkin neljä tuntia etukäteen. Hotellista löytyi pieni kuntoiluhuone, jossa kävimme aamulla tekemässä treenin. Sängyssäkään ei ollut moitittavaa… Yöunien lisäksi, vedimme eilen siinä reilun parin tunnin päiväunet. (Sen jälkeen en olisi ehkä näyttänyt enää niin väsyneeltä, kuin yllä olevissa kuvissa.) ;)

Kävimme myös eilen keskustassa täyden kympin lounaalla. Jos joskus Monzaan eksytte, menkää syömään Darmas -ravintolaan! Söimme pitkän kaavaan mukaan, joten illalla ei enää mitään tarvinnutkaan. Hotellimme palkitun ravintolan testaaminen illallisaikaan jää siis ensi kertaan. Olisi kyllä kiva palata kaupunkiin kesäaikaan!


Yesterday we had to drive to Milan so we decided to use this trip for a minivacation and celebrate Valentine’s day a bit n advance! We booked a room from Hotel de la Ville Monza and it was a great choice: idyllic and luxurious at the same time, breakfast and service was excellent and there was a nice little fitness room as well. If you some day go to Monza I also recommend the restaurant Darmas. We ate there a lunch tasting menu and it was perfect! I enjoyed th last 24h hours so much… Even if we worked at the hotel as well, somehow the environment of hotels make me feel immediatly relaxed. :) ♥

Leave a comment

11 kommenttia

 • Ssofia

  Ihana asu :) mistä nuo housut ovat? Itse etsin juuri samanlaisia ja pitkät jalat omaavana tuollaisia (tai ylipäätään housuja) ei oo aina niin helppo löytää… :)

  • Vilma Peltonen

   Kiitos Ssofia! <3 Housut ovat Filippa K.:n. Vatsaavia heillä on varmasti vieläkin mallistossa. :)

 • jenni

  Moikka!

  Onko sulla hiuksiin laitettu raitoja vai onko ihan omaväriset? Mitä aurinkopuuteria oot käyttänyt näissä kuvissa? Meikkipostauksia olisi jatkossa kiva lukea enemmänkin :)

  • Vilma Peltonen

   Moikka Jenni! :) On mulla raitoja hiuksissa. Kirjoittelin jo syksyllä postauksen, että nyt en enää raidoittaisi hiuksia vaan antaisin oman värin kasvaa kokonaan… mutta toisin kävi. :D ;) Näissä mulla on Tata Harperin voidemaista varjostusvoidetta. Ihan supertuote! Tässä postauksessa tuotteesta enemmän: http://vilmap.com/2016/02/16/5-luonnollista-kosmetiikkavinkkiani-tata-harper/

   Kiva kuulla, että meikkipostaukset kiinnostaa. Yksi onkin jo mielessä, joten teen pian aiheesta postauksen! :)

 • Tipsu

  Onko sulla hyviä rafla/hotellivinkkejä Milanoon? :)

  • Vilma Peltonen

   Moikka Tipsu! :) Milanossa oon aina asunut vaan eri asunnoissa/mallikämpissä, joten valitettavasti hotelleista ei ole omaa kokemusta. Mallireissuistani alkaa myös olla 5-10 vuotta sinne, joten en uskalla suositella niiden perusteella ravintoloita, kun en tiedä onko paikkoja enää edes olemassa. ;) Mutta yleisesti voisin sanoa, että ydinkeskustassa Duomon lähellä on lähinnä vain ylihinnoiteltuja turistipaikkoja – parhaat ravintolat ovat mielestäni ovat ehdottomasti Naviglin alueella (Porta Genova -metroaseman lähettyvillä), joka on muutenkin tunnelmaltaan lempparialuettani. Loistava paikka varsinkin istua iltaa pidempään!:)

 • Massa Kramar till dig pa Valentines och tack för fin blog! Kra, fran Zurich !

 • Petra

  Hei Vilma,

  Kiitos ensinnäkin inspiroivasta blogistasi! Etsiskelin blogisi arkistoista treenipäiväkirjojasi ja huomasin, että viimeisimmästä on jo hetki aikaa. Minua kiinnostaisi tietää, onko treenisi edelleen kovasti joogapainotteista vai kuinka monipuolisesti liikut tällä hetkellä. Olisiko sinulla vaikka kiinnostusta kirjoittaa lähiaikoina jonkinnäköinen kooste treeniviikostasi/kuukaudesta?

  Akillesjänteiden rasitusvaivojen vuoksi yritän pitää itse treenini mahdollisimman monipuolisena (ja samalla kuitenkin tehokkaana), mutta välillä tuntuu, että omat ideat loppuvat kesken – treeni-inspiraatio olisikin siksi kovasti tarpeen:)

  • Vilma Peltonen

   Moikka Petra, Kiitos paljon ihanasta kommentista! <3 Ensi viikon alussa tulossa viikon treeni/ruokapäiväkirjani ja vastaan samalla kysymyksiisi postauksessa. :) Tsemppiä akillesjänteen kanssa! <3