Sunday Yoga Flow

28

Yoga

17.04.2016

https://youtu.be/h5Cc58wnpS0

Kyselin tällä viikolla toiveita teiltä treeniaiheisia postauksia koskien ja monet toivoivat jooga-aiheisia postauksia. Tai videoita. Päätin yhdistää nämä nyt vähän erilaiseksi postaukseksi… Kuvasin viikonloppuna salilla vähän joogaamistani ja kokosin yhdestä sarjastani videon. Toivottavasti tästä löytyy jotain uutta inspiraatiota liikkeisiin ja siihen, ettei joogaa tarvitse tehdä tietyn kaavan mukaan.

Oma rakkauteni joogaan syveni huomattavasti, kun rupesin tekemään sitä kotona, luovasti ja omilla ehdoilla. Ymmärsin, että joogaa on monenlaista ja alalajeja valtavasti. Saan itse parhaan yhteyden joogaan ja itseeni, kun teen asanoita oman hengityksen tahtiin ja harjoitan liikkeitä oman fiiliksen mukaan. Teen onlinetunteja ja luen joogasta, mutta haen niistä inspiraatiota ja oppia omaan tekemiseen. Eniten tykkään Vinyasa Flowsta aamuisin ja Yin-joogasta iltaisin. Paljon kuitenkin keksin täysin omia sarjoja ja annan vain asanoiden virrata liikkeestä toiseen.

Rentouttavaa sunnuntaita! 🙂


I asked about your ideas and wishes for training related posts and many of you answered if I could write more about yoga and do training videos. I decided to combine these in different kind of post… I took a short video of my yoga practice on Friday. Hopefully, there’s some inspiration for new movements and the fact that you can also practice yoga by just going with the flow, in your own style. 🙂 Wishing you a relaxing Sunday!

VP2