Päivä kanssani – perjantai kuvina

61

Beauty

17.01.2018

En muista, koska olisin viimeksi tehnyt tällaisen ”päivä kuvina” -postauksen, mutta perjantaina päätin pitää kameraa koko päivän mukana tätä postausta varten. 🙂

6:30 / Herätys. Lämmin sitruunavesi, vaatteiden vaihto ja hampaiden pesu. Tällä kertaa lähdin liikkeelle mukavissa sporttikamoissa ja ilman meikkiä.

7:45-9:15 / Fresh Magic -kasvohoito Jolie Spa:ssa. Olin jo pitkään halunnut mennä testaamaan Jolie spa:ta, jota moni tuttuni on hehkuttanut. Vuosi sitten itse asaissa jo varasinkin kerran ajan, mutta silloin työntekijä mursi kätensä juuri ennen hoitoa ja se jouduttiin perumaan. Oli innoissani, kun nyt Jolie kutsui minut kokeilemaan heidän spa:ta. Valitsin Fresh Magic -kasvohoidon, sillä olen käynyt kasvohoidossa viimeksi pari vuotta sitten, kun asuin vielä Englannissa. Hoito oli täysin 10/10. Tunnelma oli ihan maaginen, ja iho oli hoidon jälkeen hehkuva, terve ja pehmeä. Eniten olin kuitenkin ehkä fiiliksissäni kokonaisvaltaisesta kokemuksesta. Paras kasvohoito ehdottomasti, jossa olen käynyt, kiitos vain Helenelle, joka hoidon teki. Kaikki oli mietitty, tuoksut, äänet, lämmittävä hoitopeti jne… Pidin kovasti myös siitä, että hoito sisälsi vaikutteita intialaisesta päähieronnasta, ja juuri tämä painelu ja pään sekä käsien hieronta sai minut niin rentoutumaan, että lopuksi taisin jopa nukahtaa. Paras aamun aloitus!

Ulkona oli melko aurinkoista, mutta kylmä. Päätin kuitenkin kävellä suurimman osan matkoista, jotta saisin raitista ilmaa. Tämän takia tykkään kulkea lenkkareissa/tennareissa kaupungillakin. Kun kävelee 500-1000m useasti päivän aikana, tulee siitä yhteensä jo tuhansia askelia päivässä.

9:30 / Aamupala Kuppi ja Muffini -kahvilassa. Jolie spa:n vieressä on vanha suosikkikahvilani. Muistan, että aikoinaan Kuppi ja Muffini oli ensimmäisten joukossa Helsingissä niitä, jotka ottivat huomioon hyvin erikoisruokavaliot ja tarjosivat terveellisiä vaihtoehtoja. Söin aamupalasetin, johon kuului kahvi, tuorepuristettu porkkanamehu sekä tuorepuuro lisukepöytineen. Päivitin samalla somea ja luin maileja.

10:15-11:30 / Minulla oli palaveri Adidaksen toimistolla ja kävin samalla kurkkimassa uusia mallistoja showroomilla sekä hakemassa muutamia uutuustuotteita.

12:00 / Kävin viemässä osan tavaroista kämpille ja hakemassa läppärin mukaan. Tein pikameikin ennen lounaalle lähtöä.

12:30 / Onneksi Hakaniemessä ja Kalliossa on useita kasvisravintoloita (helpottanut vegaanihaastetta selvästi). Kävelin Ondaan testaamaan ekan kerran heidän lounasbuffettinsa.

13:oo-16:00 / Vaihdoin Ondassa rauhalliseen pöytään ja aloin päivän tietokonehommiin. Maksoin laskuja, hoidin vähän kirjapitojuttuja ja aloin kirjoittamaan postausta yms…

16:00 / Kävelin kämpille, söin vähän välipalaa ja soitin pari puhelua.

17:00-18:00 / Yläkroppatreeni nettivalmennuksen mukaan Fitness24Sevenillä.

18:30 / Pikasuihku ja -laittautuminen, vähän ruokaa ja töitä samalla.

20:00-23:00 / Ystävilläni on Olet ihana -kauneussalonki (josta saa myös ihania kukkia yms.!) ja nyt he muuttivat Albertinkadulle, joten menin siskoni kanssa uuden liikkeen avajaisiin. Suvianni ja Jessica olivat järjestäneet mahtavat juhlat. 🙂

01:00 / Menin nukkumaan (kämpille päästyäni käsittelin sängyssä vielä valokuvia melkein pari tuntia).

Tällainen oli siis viime perjantai, oli kyllä tosi kiva päivä. Jos teitä kiinnostaa, niin voisin ruveta tekemään tällaisia arkisia postauksia useamminkin. 🙂