Nilkkapainotreeni videolla

44

Videos

15.10.2017

Pakaroihin ja reisiin saa parhaiten muotoa tekemällä isoja ja raskaita liikkeitä, mutta kuten moni tietää, voi tuntuman löytyminen oikeaan kohtaan pakarassa olla haastavaa. Lisäksi mielestäni monipuolisuus on valttia. On hyvä antaa erilaista ärsykettä kropalle ja tehdä myös pienempiä liikkeitä pidempiä sarjoja. Olenkin maininnut, että teen kotona aina välillä (toisinaan useita kertoja viikossa) lyhyen nilkkapainotreenin. Tätä ollaan toivottu blogiin monesti. Muistutan, etten ole personal trainer, valmentaja tai muu alan ammattilainen, tässä vain kuinka itse treenaan.

Olen nyt vihdoin reilu vuoden matkalaukkuelämän jälkeen päässyt kunnolla salitreenin makuun…ihan parasta! Tästä lisää myöhemmin, mutta tosiaan salitreenin ja joogan ohella, teen yhä näitä aktivointeja silloin tällöin kotona. Mielestäni tämä on maailman mukavin lihaskuntotreeni, koska treenissä tulee lämmin, mutta syke ei nouse niin korkealle. Jos jotain treeniä, niin tätä voi tehdä samalla, kun katsoo telkkariakin! 😉 Näillä liikkeillä saa hyvän poltteen pakaraan, kunhan keskittyy tekemään liikkeet oikein ja hitaasti (video nopeutettu).

Videolla näytän yhdeksän liikettä. Yleensä teen kymmeniä toistoja kerralla, kunnes en enää vain jaksa tai pysty enempää. Teen kaikki yhdeksän liikettä putkeen, jonka jälkeen pidän tauon ja teen vielä pari kierrosta lisää. Eilen tätä videota kuvatessa tajusin, että edellisestä treenivideosta on jo vuosi aikaa (ellei lyhyitä joogapätkiä lasketa). Olisikin kiva kuulla, kiinnostaako treenivideot blogissani enemmänkin?! 🙂

https://youtu.be/Z2wnJd_tSIc

Asut/Adidas

Tallenna