MY STYLE WARM UP

28

Yoga

22.01.2016

_MG_3731v stretch_MG_3732

Raikkaan ulkoilman vaikutus olooni on selkeä ja olen oikeastaan kunnolla tajunnut sen vasta viime aikoina. Esimerkiksi ala-asteella keksimme kavereiden kanssa kaiken maailman ”tempauksia” (näytelmäharjoituksia koulujen välisiin kilpailuihin yms.), ettei talvella olisi tarvinnut mennä ulos. Toki olen aina tiennyt, että happihyppelyt ovat terveellisiä ja tunkkainen kuiva huoneilma väsyttää, mutta toinen asia on tehdä tiedolla jotain. Talvisin olen ”luonnostani” aika vähän ulkona, mutta olen koittanut petrata asiassa. Pienikin hetki raikkaassa ulkoilmassa ja luonnossa piristää!

Tiedän, että Suomessa on tällä hetkellä HYVIN kylmä, mutta kuvasin silti tähän postaukseen lämmittelyliikkeitä, joita teen hyvin usein myös ulkona. Esimerkiksi monesti ennen kuin teen haastavamman joogatunnin kotona, käyn vartin ulkona lämmittelemässä. Hölkkään, teen jalanheittoja joka suuntaan, askelkyykkään, hyppelehdin, nostan jalkoja korokkeille, teen erilaisia kiertoliikkeitä ja pyörityksiä sekä aktiivisia venytyksiä. Tällaiset liikkuvuusharjoitukset ovat suosikkejani, koska nämä saavat koko kropan vetreytymään hetkessä. Olen muuten alkanut taas miettiä treenivideoiden tekoa. Niiden perään on kyselty, mutta johonkin ne jäivät.. En ole tainnut tehdä yhtään kesän jälkeen, mutta lupaan että sellainen on tulossa lähiaikoina. Kivaa viikonloppua!! 🙂


During winter I usually spend less time outdoors but even a short moment in nature refreshes me! I photographed some of my warm up movements for this post. Often before doing a more advances and challenging yoga practice, I go outside for a 15 minute run and warm up. I jog and do leg swings in each direction, lunges, jumps, different rotation movements and active stretches. This kind of movement exercises are my favourite because they make my body feel warm and ready in a short period of time.
VP2