My Favorite Sportswear at the Moment x 3

25

Yoga

16.06.2016

IMG_1506 IMG_3344 IMG_1258   IMG_3291v

Ajattelin ruveta silloin tällöin nostamaan esiin sen hetken suosikkitreenivaatteitani. Tässä kolme juuri nyt eniten käytössäni olevaa lempparia:

1. Mustat lyhyet urheilushortsit ovat must kesällä! Tykkään paljon löysistä ja superkevyistä urheilushortseista vapaa-ajan käytössä ja juostessa (alin kuva). Tiukkaa ja istuvaa mallia suosin joogatessa ja lihaskuntoa tehdessä (ylin kuva).
Sport shorts / Adidas Performance (similar here, here)

2. Adidaksen treenirintsikat ovat minulla urheilessa koko ajan käytössä. Kuvissa oleva malli, joka menee selästä ristiin on mielestäni hyvin tukeva ja kaunis. Juuri nyt huomaan suosivani treenivaatteissa sinisen ja vihreän sävyjä.
Sport bra / Adidas Performance (similar here, here)

3. Adidas by Stella McCartneyn sandaaleita voisin hehkuttaa vaikka kuinka… olen käyttänyt nimittäin jaloissani näkyviä sandaaleita joka päivä sen jälkeen kun posti toi ne Italiaan. Sandaalit, jotka sopivat yhtä hyvin treenitrikoiden kuin mekon kanssa! Toisessa kuvassa näkyy myös ehkä tyylikkäimmät vaellussandaalit ikinä, joten jos etsii kävelyyn hyviä sandaaleita, niin kannattaa vilkaista nämä.
Walking sandals / Adidas by Stella McCartney (here)

Lisäksi huomasin juuri, että tuo alimman kuvan ihana collegepaita on -25% alennuksessa Zalandolla (löytyy täältä). Olisi kiva myös kuulla, että kiinnostaako teitä tällaiset treenivaate nostot ja suosikit? 🙂

 

VP2
*postaus sisältää mainoslinkkejä*

Tallenna

Tallenna