Mexico Phone Photo Diary

17

Travels

02.12.2017

Tässä ensimmäinen puhelinkuvakoonti reissusta sekä ajatuksia kuvien takana. 🙂

Venetsiassa satoi, kun lähdimme… Mietittiin, että vuoden paras aika suunnata lämpöön, vaikka vielä viikko lähdöstä näytti todennäköisemmältä, että menemme Islantiin. / Se tunne, kun aallot lyövät jalkoihin. / Mutkat palmut ovat kuvauksellisimpia. / Miksi Euroopassa ei ole joka paikassa riippumattoja…ravintoloissa, terasseilla, kaupoissa?! / Olen yrittänyt venytellä ja joogata joka päivä edes vähän, oma matto on mukana. / Kattoterassi, joka on ollut käytännössä meidän yksityiskäytössä, koska huoneistohotelli on niin uusi ja tyhjä.

Joku näissä villamme portaissa kattoterasille viehätti suuresti. / Huoneemme Elements Tulum Boutique Hotelissa. / Co.Conamor on käymisen arvoinen kasvisruokaravintola Tulumissa, pyöräilimme sinne hotellilta lainatuilta pyörillä. / Paras tapa aloittaa aamu: herätä verhojen välistä pilkottavaan auringonnousuun. / Otin mukaan kolme objektiivia, yksi on uusi, josta tulossa postaus lähipäivinä. / Rakastan varjoja, ehkä juuri siksi, että ne kertovat kirkkaasta auringonpaisteesta.

Nämä Adidas by Stella McCartneyn sandaalit alkavat valitettavasti vedellä viimeisiään. Ehdottomasti eniten käyttämäni sandaalit ikinä. / Beach Tulum hotellissa  meillä oli aika kiva parvekenäkymä. / Onneksi vielä kolme yötä olemme tämän reissun aikana Tulumin rannalla / Aamukahvi, palmun oksa ja turkoosi allas -lempijuttuja. / Rento letti on ollut reissun vakiokampaus (liian hiostava päivisin olla hiukset auki). / Täällä on ollut vielä vehreämpää kuin odotin. ♥

Tuntuu, että tästä lentokenttähetkestä on ikuisuus! / Kynnet voivat taas hyvin, kiitos auringon ja D-vitamiinin. / Täällä hedelmät ovat superhyviä, erityisesti banaani. / Tulumin rannalla on paljon ihania pikkukauppoja, mutta ne ovat kalliita. Toisaalta kiva tukea paikallista käsityötä. / Tämä kuva on ensimmäiseltä aamulta Playa Del Carmenista, miten paljon kahteen viikkoon voikaan mahtua… / Ennen illallista mentiin rantaan katsomaan auringonlaskua. Vaikka se ei täällä laskekaan mereen, on ranta hyvin kaunis tähän aikaan.