Mexico Phone Photo Diary 2

28

Travels

12.12.2017

Tässä toinen puhelinkuvakoonti reissusta ja ajatuksia kuvien takana. Tykkään itse reissujeni puhelinkuvista melkein eniten… Puhelinkuvat ovat aina niitä aitoja tilannekuvia, hetkiä ja paikkoja, joissa tuntuu siinä paikalla, että hei tästä haluan kuvan muistoksi! Niin sanotusti puhelinkuvissani on ensin tilanne ja sitten kuva. Kun kuvaan järjestelmäkameralla, välillä se on päinvastoin (luodaan tilanne, josta kuva otetaan jne.). 😉

Reissun ainoat smoothie bowlit: kalliit, mutta se arvoiset. Täällä nämä eivät ole läheskään niin yleisiä kuin esimerkiksi Balilla. / Kylpyaika ♥ / Meksikossa, jos jossain on upeita värejä. Vihreitä palmuja, sininen taivas, turkoosi meri ja kaiken maailman värisiä taloja ja seinämaalauksia.


Erilaisia ja niin kauniita unisieppareita on täällä joka paikassa myynnissä, eikä ihme, sillä alun perin ne ovat Amerikan intiaanien perinnettä. / Käsintehdyt myslipatukat tuotiin yhden hotellin aamiaisella aina heti aluksi pöytään. / Auringonlaskut ja -nousut – aina yhtä taianomaisia merellä!


Kun katson tätä kuvaa, tuntuu, että olemme olleet ikuisuuden Meksikossa. Postaus kahvilasta+siitä miten löytää ”se oma juttu”, täällä. / Puhelimeni on täynnä kukkakuvia. / Täällä olemme yleensä syöneet kaksi kertaa päivässä, ison brunssin ja ison illallinen.

Tätä näkymää todenäköisesti ikävöin tammikuussa Helsingissä… / Elämä keinuessa tuntuu äkkiä aika kepeältä, onneksi niitä on täällä kymmenen metrin välein! / Paras kylpykokemus reissullamme: kun katsoimme hotellihuoneemme kattoterassilla tässä jacuzzissa auringonlaskua.

Myös drone on mukana! 🙂 / Tämä oli aika kiva spotti. Olen tullut kuitenkin siihen tulokseen (testattuani täällä kymmeniä riippumattoja), että vaikka osasta ei halua nousta ikinä pois, on osa riippumatoista hyvin epämukavia. / Autioin ja villein ranta – Sian Ka’an.

Ehkä hienoin villa, jossa olen eläissäni ollut. / Täällä on helppo olla onnellinen ♥ / Välillä kaiken ulkonasyömisen jälkeen, on ollut niin ihana keittää itse aamukahvit, tilata huoneistoon noutoruokaa, tai hakea kaupasta illaksi hotellihuoneeseen eväitä.

En ole pyöräillyt moneen vuoteen niin paljoa kuin Tulumissa. / Voisinkohan tuoda näitä kookoksia mukanani Eurooppaan…?! / Tällä reissulla on ollut pakko käyttää hyttyssumutteita – varsinkin tällä metsäpolulla cenotelle niitä oli niin paljon!!

Tulumissa rantatiellä kyltitkin ovat kuvauksellisia. / Lempilehti. / Ensimmäinen aamu Meksikossa. Apua, kohta jo lähdetään pois. 🙁

Kaktuksia täällä näkee vain somisteena, ruukuissa ja istutuksissa – ei luonnossa, vaikka ne aina Meksikoon mielsinkin. Pitäisi mennä siis pohjoisemmaksi kuivemmille alueille. (: /  Söpöin koskaan näkemäni auto. / ”When you are at the beach life is good.” (Ei lisättävää).

Ensimmäinen Meksikon kuvapäiväkirja löytyy täältä. 🙂