Meikkituliaisia New Yorkista

31

Beauty

15.12.2016

makeup

Harvemmin ostan itselleni uusia meikkejä kokeiluun… Joko pysyn samoissa vanhoissa luottomeikeissä tai sitten käytän tuotteita, joita saan blogini kautta testiin. Nyt kuitenkin New Yorkissa pyörin Sephorassa tavallista kiinnostuneempana…

vilmap

Minulla oli puhelimessa lista meikeistä, joihin olin törmännyt useissa blogeissa/lehdissä tai jota monet tutut olivat hehkuttaneet. Mukaan tarttui niistä joitain ja nyt kun olen testailut meikkejä pari viikkoa, voin sanoa, että tässä ovat top 3 uudet meikkihankintani:

makeup3

Smashbox Photo Finish Primer
Tämä ei todellakaan ole mikään uusi juttu, sillä kyseinen tuote valittiin jo vuonna 2008 Sephoran parhaaksi pohjustusvoiteeksi. Meikin pohjustusvoidetta olen käyttänyt niin kauan kuin muistan – se on ehdoton meikkipussissani! En vain hirveästi ole kokeillut uusia merkkejä, vaan olen käyttänyt Lumenen pohjustusvoidetta vuodesta toiseen. Nyt Nycin meikkiosastoilla pyöriessä, minulle avautui ihan uusi maailma: miten älyttömän montaa sorttia pohjustusvoiteita onkaan! Tähän Smashboxin primeriin olin törmännyt sen verran monissa medioissa, että oli pakko testata. Tuote toimii. Se levittyy helposti ja tekee ihosta ihanan silkkisen ja mattapintaisen. Meikkivoide levittyy superhyvin tämän jälkeen!

vilmap3

Urban Decay All Nighter Makeup Setting Spray
En ole koskaan omistanut meikin viimeistelysuihketta. Mutta jatkossa aion omistaa… Minulla on laukussa usein pieni meikkipussi, jossa on peitevoide, puuteri, rajauskynä ja huulirasva/kiilto. Ihmettelin New Yorkissa iltaisin, että onpas meikki pysynyt tavallista freesimpänä, vaikka olin koko päivän liikenteessä – ja ilman, että korjailin meikkiä kertaakaan. Ja sitten muistin tämän suihkeen, joka nähtävästi pitää lupauksensa: meikki ei valu, lohkeile, haalistu tai kasaudu pieniin juonteisiin.  Nyt ei tarvinnut lisäillä päivisin kuin huulirasvaa. Tämä tuo luottavaisen olon siitä, että meikki pysyy. Ei haittaa, vaikka iltamenoon pitäisi meikata jo aamulla!

makeup2

Urban Decay NAKED Ultimate Basics
Olen jo pidempään miettinyt, että haluaisin mattaluomivärit arkikäyttöön. Omistin ennen vain yhden kunnon luomiväripaletin ja siinäkin kaikki ovat helmiäisvärejä. Kun näin tämän uuden Naked-luomivärisetin, jossa kaikki ovat mattasävyjä, oli ostopäätös nopeasti tehty. Neutraalit värit ovat täydelliset ja pigmentti/pysyvyys niin hyvät kuin odotinkin muiden puheiden perusteella. Hinta ei ole halvin mahdollinen, mutta mukana tulee tosi hyvä sivellin ja iso peili, joten näitä ei tarvitse erikseen enää ostaa ja kuljettaa mukana.

Onko joku näistä meikeistä teille tuttu? 🙂

newmakeup vilmap2 VP2

Tallenna

Tallenna

Tallenna