Mádara -40%

21

Beauty

29.05.2015

_MG_7556 copy

Nyt se on kohta taas täällä, Mádaran huippusuosittu 24h-alennusmyynti, jossa kaikki verkkokaupan tuotteet ovat vuorokauden ajan -40 % alennuksessa! Olen kirjoittanut Mádarasta useampaankin otteeseen blogissani, joko yhteistyön tai sitten ihan vain omien mieltymysten mukaan. Mitä enemmän olen tuotteita testannut sitä vakuuttuneemmaksi olen tullut, koska tuote toisensa jälkeen on ihastuttanut. Erityisesti annan kiitosta hyvästä hinta-laatusuhteesta, joten 24h-alennusmyynnissä luonnonkosmetiikkaa saa nyt todella edullisesti.

Monta lempparia löytyy valikoimasta. Yksi suosikeistani on kasvovesi, joka on todella virkistää, supistaa ihohuokosia ja pehmentää ihoa. Käytän kasvovesiä useamman kerran päivässä ja oikeastaan pidän sitä yhtenä tärkeimpänä osana ihonhoitorutiineissani. Tärkeää on, että kasvovesi on tarpeeksi kevyt, eikä kuivata ihoa! Mádaran kasvovettä suosittelen ehdottomasti, mutta korkki kuitenkin saattaa napsahtaa laukussa auki ja pari kertaa matkustaessa olen löytänyt kasvoveden jämät vuotaneena toilettipussukasta. Onneksi se on vain ”vettä”, mutta vinkkinä, että kannattaa teipata korkki matkustaessa kiinni. 😉  Myös kaikki Mádaran ihoöljyt, josta kirjoitin täällä, ovat aivan ihania ja toimivia. Lisäksi syväkosteuttava emulsio ja meikin tehokkaasti (mutta hellästi) poistava syväpuhdistuspuhdistusvaahto on ollut minulla kovassa käytössä.

_MG_7568

Nyt uusimpana ihastuin kuvissa näkyvään Pihlaja-vartalovoihin. Ihana koostumus ja tuoksu! Vartalovoi sai ihon tuntumaan todella pehmeältä! Toinen uusi kokeiluni on sävyttävä päivävoide ja se on myös tosi hyvä. Käytän usein arkena sävyttäviä päivävoiteita ja bb-voiteita meikkivoiteen sijaan. Monesti menen urheilemaan kaupungilta suoraan ja näin meikkejä ei tarvitse pestä pois saati treenata paksulla pakkelilla. Tämä Mádaran sävyttävä päivävoide hoitaa, heleyttää ja tasoittaa ihon väriä.

_MG_2503_MG_7552
Pistäkäähän siis kalenteriin merkki ensi tiistain kohdalle, sillä harvoin on näin hyvää tilaisuutta ostaa edullisesti laadukasta luonnonkosmetiikkaa!

Mádaran luonnonkosmetiikkaa 24 h -40%

  • Tiistaina 2.6 klo 00.00 alkaa Madaran verkkokaupassa 24h alennusmyynti,
    joka jatkuu klo 24.00 asti. KAIKKI tuotteet ovat -40% alennuksessa.
  • Yli 50 €:n tilauksiin saa ilmaisen toimituksen.
  • Yli 60 € tilauksiin saa lahjaksi SOS-tehokosteusvoiteen (50ml, arvo 32€).

Verkkokauppaan pääset täältä. Älkäähän missatko tätä!! 🙂

_MG_2762*yhteistyössä Mádara
vp