Löytöjä

11

Travels

22.12.2013

mekko lasiviila käsikoru (Kuva minusta Milanosta vuonna 2011)

Varattiin poikaystäväni kanssa tällä viikolla lennot Etelä-Afrikkaan. Tiedossa on kuukauden mittainen työ- ja huvimatka. Tarkoitus olisi saada kuvattua omaan malliportfolioon uutta materiaalia ja saada mahdollisesti jotain työkeikkoja paikallisen toimiston kautta. Bloggaan ja teen kuitenkin lehteä samaan tapaan kuin Suomessa, joten castingeissa en aio hirveästi käydä kuten perinteisillä mallireissuilla. En myöskään yövy mallikämpissä tai muuta sellaista. Valitsimme kuitenkin sellaisen paikan, missä kuvauksia tehdään, jotta kumpikin saa kasvatettua portfoliota ainakin testikuvausten merkeissä. Itse aion kuvata reissulla myös muita malleja harjoittelun merkeissä! 🙂 Vaikka reissuun on vielä melkein kaksi kuukautta, on mieleni jo ihan tuossa minulle uudessa matkakohteessa. Rakastan sitä kun on jotain, mitä odottaa!

No Nellyllä alkoi tänään ale ja sivuja selaillessani silmäni iskivät mekkoon, jonka haluan reissuun mukaan (kuva yllä). Pidän myös kesäisin monin käsikoruin koristetuista ranteista ja löysin alesta kivan mekkoon sopivan korun. Lasiviilan valitsin, koska hukkasin edellisen ja se on ollut jo pidempään ostoslistalla.

 

Teillä on myös mahdollisuus kurkata Nellyn ennakkoaleen! Klikkaamalla tästä ja syöttämällä koodin MYCOSMO pääsette shoppailemaan! 🙂

xVilma

Postaus on osa MyCosmon ja Nellyn yhteistä kampanjaa