Kayla Itsines BBG

27

Yoga

06.10.2014

IMG_6982 copy copy
Olen maininnut, että treenaan Kayla Itsinesin ohjelman mukaan, tänään palaan taas sen ääreen. Tilasin kesällä Bikini Body Guide -oppaan netistä PDF-tiedostona, aluksi puhtaasta mielenkiinnosta supersuosion saanutta treeniohjelmaa kohtaan, mutta viikossa koukutuin treeniin niin, etten ole käynyt kuntosalilla kuin kerran ohjelman oston jälkeen. Itseasiassa taisin tehdä lopullisen päätöksen luettuani ihanan Monan treenipäivityksiä. Tilasin myös kiinnostuksesta ravinto-oppaan, mutta se on jäännyt kokonaan. Ruokavalioissa en pysty/halua noudattaa mitään ohjelmaa, mutta ihan fiksuja vinkkejä siinäkin oli. Treeniopasta olen kuitenkin suositellut jo vaikka kuinka monelle. Varsinkin kiireisille.

Treenit on rakennettu todella intensiivisiksi ja tehokkaiksi. Ohjelmassa on myös suositukset aerobiseen ja kehonhuoltoon, mutta nerokkain osuus on 12 viikon cardio-treenit, jotka vaihtuvat viikottain. Itse olen tehnyt treeniohjelmaa nyt 10 viikkoa ( tai 10. viikon treenit olen tehnyt kahden viimeisen viikon aikana, koska olen ollut niin paljon reissussa ja huonovointisena, että oli pakko pitää treenitaukoa). Tänään jatkan kuitenkin viikon 11 kohdalta. Kirjoittelen nyt lisää treenikuulumisia useammin, mutta kyselkää kommenteissa jos jokin jäi mietityttämään.

Miksi suosittelen tätä?

1. BBG:n treenit ovat hauskimmat ja koukuttavimmat lihaskuntoharjoitteet, mitä olen tehnyt. Näitä ei jätä kesken.

2. Tämä on minulle se ylivoimaisin asia: vielä reilu puoli vuotta sitten treenasin noin 9 tuntia viikossa, joista ainakin puolet kuntosalilla. Nyt matkalaukkuelämä ja  jatkuvat reissut ovat muuttaneet treenaamistani todella paljon. Ilman tätä treeniohjelmaa, jonka voin tehdä varioidusti ulkona, hotellihuoneessa tai vaikka vanhempieni keittiössä, olisin varmasti mennyt rapakuntoon. Liikkeitä on helppo varioida esimerkiksi, jos joku väline puuttuu. Sanotaan karkeasti, että 5 tuntia lihaskuntopainotteista treeniä viikossa on vaihtunut 90 minuuttiin viikossa ja toisinaan tuntuu, että lihaskuntoni on vain parantunut ja peppu pyöristynyt. 😉

Testatkaa itse! Hinta on edullinen verrattuna esimerkiksi Personal Traineriin.

Treeni-iloa ja haleja!
aboutsivu