Kauniit huulet

25

Beauty

19.01.2017

Kauniit huulet ovat (mielestäni) pehmeät, kosteat ja ehjät… Talvisaikaan huulet ovat kovalla koetuksella ja itse ainakin huollan triplasti enemmän huulia tähän aikaan vuodesta kuin kesällä. Kuorin huulet vähintään kerran viikossa levittämällä huulirasvaa runsaasti ja sen jälkeen harjaamalla kuivalla hammasharjalla kevyesti päältä. Lopuksi pesen huulet vedellä. Tämä toimii superhyvin, mutta luonnollisen kuorintavoiteen voi tehdä myös hunajasta ja sokerista.

Huulirasva kulkee mukanani kaikkialla. Olen huomannut, että parempi omistaa muutamia, niin voi pitää laukussa ja yöpöydällä aina valmiina yhdet. Tässä tämän hetken kolme suosikkihuulivoidettani:

1. Burt´s Beesin huulirasvat ovat 100% luonnollisia ja hinta-laatusuhteeltaan ihan huippuja. Ostin oman minttu-kaakaon makuisen New Yorkista. ♥

2. Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on klassikko, jonka tuoksu tuo mieleeni mallikeikat. Monet meikkaajat käyttävät nimittäin juuri tätä voidetta. Liikenteessä tykkään huulirasvapuikoista, jotka ovat hygienisempia, mutta kotona tämä pehmeä voide on ikisuosikkini. Toimii myös kynsinauhoille.

3. Lumenen uuden Invisible Illumination sarjan huulihohde yllätti todella positiivisesti. Hoitavan huulirasvan lisäksi tässä on täydellinen luonnollinen kiilto ja sävy… Olenkin käyttänyt tätä huulikiillon korvikkeena.


In winter time my lips are tested and I need to take care of them much more than in summer. I scrub my lips at least once a week by applying lip balm  and after brush it off lightly with a dry toothbrush. This works super well. A natural scrub can also be made from honey and sugar. Lip balm goes with me everywhere. I have noticed that it’s better  to own a few, so you can keep one in your bag and bedside always another one. Here are three of my favorites lip balms at the moment 1. Burt’s bees lip balm. 2. Elizabeth Arden’s Eight Hour Cream. 3. Lumene’s new Invisible Illumination Lip perfection balm.

Tallenna

Tallenna

Tallenna