Kaikista Kaunein Kypris (+kilpailu)

23

Beauty

09.09.2016

kypris-53-of-61-copy

*yhteistyössä Naturelle.fi

Meikkien peseminen on sellainen asia, jota helposti illalla lykkään… En jaksaisi millään pestä, puunata ja rasvata kasvoja. Mutta nyt on käynyt niin, että oikein odotan, että pääsen levittämään voiteita, seerumeita ja puhdistusvoidetta kasvoilleni. Puhumattakaan Body Elixiriä vartalolleni ennen rauhoittavaa iltajoogaa. Sain nimittäin valita Naturelle.fi:ltä yhden tuotemerkin tuotteita testiin ja valitsin Kyprikseltä seerumin, vartaloöljyn ja puhdistusaineen… Odotin tuotteilta paljon, koska kaikkia tuotemerkkejä, joita olen kyseisestä kaupasta aiemmin testannut voin suositella 100 prosenttisesti. (Tata Harperista ja May Lindströmistä löytyy postaukset täältä, täältä ja täältä.) Kyprikseltä odotin siis kovaa tasoa, enkä vähiten siksi, että tiedän muutaman eko/kauneusbloggaajan rakastavan sarjan tuotteita…

kypris-7-of-61-copy

 

kypris-36-of-61-copy-copy

…ja odotukseni täyttyivät. Näitä ei syystä tituleerata maailman kauneimmaksi kosmetiikaksi. Kun sain valkoiset kultakirjaimin koristellut paketit käteeni, ajattelin vain, että eihän näitä raaski edes avata. Mutta sisältäkin onneksi paljastui ylelliset ja jotenkin mystisen arvokkaat lasipullot. Kypris kertoo, että ekologisuus ja kestävyys ovat heidän tärkeimmät arvonsa tuotteiden valmistuksessa, se näkyy.

Cleanser Concentrate
on pieni purkki (loistava siis matkustamiseen), mutta oikein annosteltuna kestää jopa 60 päivää. Kyseessä on puhdistustiiviste, jota riittää pieni nokare päivässä puhdistamaan ihon hellävaroen. Tämän jälkeen iho tuntuu ihanan tasapainoiselta!

naturelle-6-of-9

kypris-18-of-61-copy

Moonlight Catalyst
on seerumeiden aatelia. Maailmalla kohistu seerumi tuntuu tekevän kaiken. Iho tuntuu napakalta ja hehkuvalta aamulla. Kannattaa huomioida, että seerumi soveltuu tehopitoisuuksiensa ja kevyesti kuorivien ominaisuuksiensa vuoksi ainoastaan yökäyttöön ja se pitäisi huuhdella aamulla pois. Seerumi käy kaikille ihotyypeille, erityisesti rasittuneelle, epäpuhtauksiin taipuvaiselle ja elottomalle iholle.

naturelle-88-of-106_ kypris-25-of-61-copy

Body Elixir
hemmottelee ihoa auringonkukka-, moringa-, kaktusviikuna- ja tamanuöljyllä. Iho tuntuu superpehmeltä, ei alkuunkaan öljyiseltä tai rasvaiselta. Todella käytännöllinen ja riittoisa vartaloöljy, jossa on miellyttävä tuoksu!

”Body Elixir sisältää runsaasti iholle tarpeellisia amino- ja rasvahappoja ja vitamiineja, jotka rauhoittavat ja kirkastavat vartalosi ihoa. C-vitamiinin esterit auttavat suojelemaan ja ylläpitämään ihon omaa kollageenin tuotantoa.”

naturelle-81-of-106-copy kypris-42-of-61-copy kypris-49-of-61-copy

Sample Set
on kokoelma Kypriksen kaikkia tuotteita, jonka sain myös testailuun. Tällaisista tykkään! Pakkauksessa on mukana yksi kappale kaikista kolmesta kasvoöljystä ja kolmesta kasvoseerumista sekä yksi vartaloöljy. Setissä on siis yhteensä seitsemän minipulloa.

kypris-59-of-61-copy kypriscosmetics-3-of-1-copy

Naturelle.fi:stä (tai sen tuotemerkeistä) olen tosiaan usempaankin otteseen blogissa kirjoittanut ja on ollut hienoa katsoa, miten tämä suomalainen yritys on laajentanut ja monipuolistanut ylellisen luonnonkosmetiikan valikoimaa Suomessa. Nyt verkkokauppa on laajentanut myös kivijalkaliikeeseen, mahtava juttu! Helsingin keskustassa (Bulevardi 24) sijaitsevassa myymälässä pääsee siis tutustumaan tarkemmin tuotteisiin ja asiantuntijoilta saa opastusta oikeiden ihonhoitotuotteiden valintaan paikan päällä.

Kuten otsikkossa lupailin, saan järjestää teille myös pienen kilpailun. Kommentoimalla, minkä näistä neljästä testaamastani tuotteesta haluaisit itsellesi, voit saada sen kotiin toimitettuna! Valitsen mielestäni parhaan kommentin ja kyseisen kommentin kirjoittaja voittaa mainitsemansa luksustuotteen itselleen! Kilpailuaikaa on viikon, 16.9 asti. 🙂

VP2

Tallenna