Joulukuussa aion…

24

Life

01.12.2016

img_0120  vp img_1346 img_0078b img_3813

… Juoda kuumaa raakakaakaota ja maustaa kaiken kanelilla, kardemummalla ja neilikalla. Matkustaa New Yorkista Italiaan ja Italiasta Suomeen. Viettää aikaa perheen, ystävien ja sukulaisten kanssa!!! Pukeutua villasukkiin ja lämpöiseen kotiasuun, nauttia takkatulesta, pehmeistä vilteistä, kynttilöistä ja SAUNASTA! Lukea Kerro Minulle Jotain Hyvää -kirjan toisen osan ja Taivaslaulun loppuun. Katsoa elokuvia ja kerrankin kokonaisen Gilmore girls -jakson kerralla. (Ehkä heittäydyn villiksi ja pidän Netflix-maratonin.)

Aion joogata ja käydä kuntosalilla, osallistua pikkujouluihin ja syödä pipareita aurajuustolla. Juoda punaviiniä, pelata lautapelejä ja avata Fazerin joulukalenterini, kun pääsen Italiaan ja syödä 10 ensimmäisen päivän suklaat kerralla. Aion leipoa jouluisen raakakakun kahvipöytään ja lillua paljussa pipo päässä pakkasella, nähdä lunta ja niin paljon vanhoja tuttuja kuin mahdollista. Aion laulaa ja soittaa pianolla joululauluja sekä koristella joulukuusen sisarusteni kanssa.

Tajusin eilen illalla, että tänään on jo joulukuu. Olen innoissani ja superonnellinen, että pian näen perhettäni, ystäviäni ja tulen viettämään perinteisen suomalaisen joulun. ♥ Mutta ei minulla kiire täältä New Yorkistakaan pois ole (päinvastoin)… Tännekin alkaa hiipiä elokuvista tuttu joulutunnelma. 🙂

Onko teillä jo joulufiilis? Suomessa ainakin taitaa olla lunta?!

VP2