Hyvän Olon viikko & Mádara tarjouksia

32

Beauty

22.08.2016

IMG_1095

IMG_0923

*yhteistyössä Mádara

Olen innoissani syksystä ja siitä, että palaan huomenna takaisin Italiaan. On ollut superihanaa olla pari viikkoa Suomessa ja nauttia vielä festareista, kyläilyistä ja kesäjutuista, mutta nyt olen valmis inspiroitumaan täysillä syksystä. Italiassa kyllä sään puolesta on vielä hyvinkin kesä, mutta lomat on nyt lomailtu ja aion aloittaa ”syksyn”. Pistää taas rutiinit pyörimään ja keskittyä täysillä töihin ja treeniin. Odotan innolla tätä tiettyä rauhoittumista (ja ryhtiliikettä). Sitä, ettei ole koko ajan menossa ja liikkeessä, vaan saa asiat järjestykseen.

Odotan erityisesti sitä hyvää oloa, energiaa ja aikaansaamista, mikä yleensä seuraa, kun kirjaan tehtävät kalenteriin huolella, kaivan kuivaharjan ja vitamiinipurkit esiin, pistän herätyskellon soimaan ja järjestän vaatekaapit kuntoon. Toki ei elämäntavoissani varmasti nyt kesälläkään mitään suurta vikaa ole ollut, mutta petrattavaa kyllä löytyy. Eikä se ihme olekaan, että rennomman kesän jälkeen löytyy poikkeuksellista tarmoa järjestelmällisyyteen, projekteihin ja hyvinvointiin satsaamiseen.

IMG_0801

Kauneudenhoito on yksi asia, mihin tulee myös panostettua erityisesti, kun vuoden aika alkaa vaihtua. Ajattelinkin piipahtaa vielä Emotionilla, ennen kuin suuntaan illalla Helsinkiin. Sokoksella alkaa tänään Hyvän Olon viikko (22.-28.8) jonka aikana kaikissa Sokoksissa ja Emotioneissa on supertarjouksia. Ekosuosikkini Mádaran SCRUB kuorintavoide maksaa esimerkiksi tämän viikon vain 14,90 € (normaalisti 23,90 €).

Kyseinen kuorintavoide on ollut kesän ajan käytössäni ja voin suositella tätä tuotetta todella lämpimästi! Oma ihotyyppini kaipaa kuorintaa vähintään kerran viikossa, mutta usein kuorin ihoani useamminkin, koska se tekee ihosta niin puhtaan tuntuisen. Tämä Mádaran SCRUB avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja poistaa kuolleita soluja, muttei raasta ihoa. Jos siis kaipaa hellävaraista kuorintaa, joka silottaa ja kirkastaa ihoa, niin kannattaa kokeilla!

 


IMG_0889

IMG_0760

Sokoksella on myös muita Mádaran tarjouksia: Elokuun kuvaston tarjoustuotteita ovat: SOS kosteusvoide, SOS seerumi, Puhdistusmaito ja Nokkonen DD voide. Esimerkiksi SOS kosteusvoide ja SOS seerumi ovat tarjoushintaisina 29,50 € (hinnat normaalisti 36,50-38,90 €). Nämä tarjoukset ovat siis voimassa koko elokuun. Mádaran luonnonkosmetiikasta ja sen eri tuotteista olen kirjoittanut vuosien saatossa paljon, mutta juuri näistä kyseisistä elokuun ale-tuotteista olen kokeillut vain SOS seerumia, joka on käytössäni nytkin. Se on kyllä todella hyvä tuote palauttamaan elinvoimaa ihoon!
Kokeilemani ja kuulemani perusteella uskallan kuitenkin suositella yleisesti kaikkia Mádaran tuotteita ja kauniit paketit ja purnukat sopivat hyvin myös lahjaksi. Olen esimerkiksi jo pitkään käyttänyt kuvissakin näkyvää Mádaran syväpuhdistusvaahtoa. Se kannattaa ostaa You Beauty Favourites –tuotesetin yhteydessä. Yhden tuotteen hinnalla, saa matkakoot syväkosteuttavaa emulsiota ja uudistavaa yövoidetta mukaan.

 
IMG_0913

IMG_0837 IMG_0765

Tarjouksien lisäksi Hyvän Olon viikon ajan Helsingin Sokoksella on Mádara-asiantuntija paikalla ma-la klo 11-19 ja sunnuntaina klo 13-19. Tapahtumapaikalla on myös kiinnostavalta kuulostava kosteusmittari, jolla voi veloituksetta tehdä ihon kosteustason mittauksia. Mahdollisuus saada opastusta oikeiden ihonhoitotuotteiden valintaan on hieno juttu, koska sillä todella on merkitystä, että hoitaa ihoaan oman ihotyypin mukaan. Ja kokemuksesta voin sanoa, että itse ei aina arvio ihotyyppiään oikein… 😉

Inspiroivaa Hyvän Olon viikkoa kaikille! ♥ 🙂
VP2

Tallenna

Tallenna