Hotelli Taorminassa: La Plage Resort

39

Travels

19.05.2015

_MG_5228

 

Tänään joudumme sanoa heipat tälle kauniille paikalle, josta olemme saaneet nauttia reilun viikon ja palaamme takaisin Pohjois-Italiaan. Aivan uskomattoman ihana loma on takana! Muistatte varmasti, kun kyselin blogissanikin vinkkiä Italian rantalomakohteeksi. Useampi vinkkasi Taorminaa Sisiliassa, kiitos siitä. Löysimme hyvät lennot Venetsiasta ja tämän La Plage Resort -hotellin Momondon kautta, joten  päädyimme tänne. Halusimme hotellin meren rannalta, mutta kuitenkin kaupungin läheisyydestä. Tämän hotellin sijainti osoittautuikin ihan täydelliseksi.

Vajaan kymmenen minuutin matkan päästä lähtee kätevä köysiratahissi ylös suoraan Taorminan keskustaan. Hotelilla on oma rauhallinen ranta, josta on kaunis näkymä Isolla Bella -saarelle, jossa on helppo vierailla. Itse en kaipaa välttämättä uimista, enkä nytkään tarjennut kylmään meriveteen, eikä uima-allasta ollut. Kuitenkin nautin kovasti aurinkotuolilla lukemisesta, meren kohinasta ja upeasta näkymästä. Toukokuu oli loistava aika tulla tänne, koska täällä on vielä rauhallista ja aika vähän turisteja, mutta säät ovat kuitenkin hyvät.

_MG_5266_MG_5213_MG_5028_MG_5024_MG_5099

Hotelli on rakennettu pitkälti ulos ja vihreä luonto ympärillä tekee tästä niin kauniin. Aamiainen syödään ulkona meren lähellä ja ravintola-baarikin on rannan tuntumassa.

_MG_4675 copy

Oman fiiliksensä tuo, että hotelli koostuu isoksi osaksi bungaloweista. Mekin asuimme tämän ajan omassa kotoisassa bungalowissa pienellä pihalla. Hotelli huone oli siisti, kylpyhuone tilava ja siivoja kävi pari kertaa päivässä.

_MG_4459 copyHotellin ravintola on todella hyvä ja söimmekin useampana päivänä siinä. Palvelu koko hotellissa on hyvää ja ruoka aivan erinomaista. Kirjoitan oman postauksen vielä Taorminan ravintoloista ja silloin enemmän tästä.

_MG_5016 copy

Hotellista löytyy myös hyvä spa, jossa otin minipedikyyrin. Hierontoja en tällä kertaa ottanut spa:ssa, kun rannalla thaimaalaiset naiset hieroivat kolme kertaa edullisemmin. Iso plussa on, että täältä löytyy myös pieni kuntosali, jota olemme käyttäneet joka päivä edes vähän. Juoksumatto, stepperi, jumppapallo, levypainot ja tanko, joogamatto ja muutama laite riittävät mainiosti lomalla. Hotellin vatsapuristetut vihannes- ja hedelmämehut ovat olleet myös loistavat välipalat! 😉

_MG_5558_MG_5821 La Plage Resort on luokiteltu viiden tähden hotelliksi ja me olemme olleet enemmän kuin tyytyväisiä tähän. Mitään valitettavaa ei löydy ja sijainti tosiaan on varmasti ihan paras, jos haluaa kauniin merenrannan sekä lyhyen etäisyydeen Taorminan kaupunkiin. Voin suositella tätä! Nyt menen nauttimaan viimeisestä hotelliaamiaisesta ennen lentoa. Arrivederci!
vp