Hotel Indigo Helsinki – Boulevard

25

Food

28.08.2015

_MG_7497 kopio

Viime Helsinki-visiitilläni kävin testaamassa maaliskuussa Helsinkiin avatun uuden hotellin, Hotel Indigon ja viihdyin todella hyvin.

_MG_7287 kopio

Maailmalla näitä Indigo-hotelleja on jo yli 50, mutta jokaisella on oma uniikki ilmeensä ja teemansa. Sisustukset ovat saaneet vaikutteensa lähiympäristöstä ja Bulevardin hotellissa etenkin suomalaista design-taidetta löytyy paljon astioista suihkukaapin lasiseiniin.

_MG_7291 kopio kopio

Palkitut suomalaiset designerit Linda Linko ja Pietari Posti ovat luoneet myös huoneisiin naapurustoa kuvastavia seinätapetteja.

 
_MG_7355 kopio

Hotelli sijaitsee Helsingin lempialueellani, Punavuoren ja Kampin rajalla Bulevardi 26:ssa. Vierestä löytyy suosikkikauppojani, parhaita ravintoloita ja kuppiloita sekä pari puistoa. Alue on kaupungin keskustaa, mutta silti tunnelma on rauhallinen. Vietin aikaa pari päivää tässä korttelissa (joka joskus aikoinaan oli kotikulmiani) ja mietin, että toivottavasti monet turistit löytävät tämän hotellin, koska siten he näkevät parasta Helsinkiä. Sijainti on siis mielestäni täysi 10.

_MG_7335 kopio

Itse rakennus ei kauneudellaan ulkopäin päätä huimaa, mutta sisältä hotelli on erittäin viihtyisä. Henkilökohtaisesti pidän raikkaista hotelleista ja siksi koin myös valoisan huoneen tosi ihanaksi. Toki sekin vaikutti, että kaikki on ihan uutta ja koskemattoman näköistä, mutta lisäksi yksityiskohtiin on panostettu, mistä tulee aina plussaa.

Myös hotellin aulatila on kotoisa ja olohuonemainen. On vinot pinot kirjoja ja lehtiä, useita kirjahyllyjä ja lukunurkkaus… Normaalisti lähden kahvilaan tekemään töitä, mutta nyt jäin aulaan. Teitä ehkä myös kiinnostaa, että hotelli on ympäristö- ja  erittäin koiraystävällinen. Lisäksi vessoista löytyy Auervedan periaatteisiin pohjautuvat Avedan tuotteet, jotka ovat tunnettuja vastuullisuudestaan.

_MG_7328

Hotellin ravintola Bröd Punavuori olisi ansainnut oman postauksensa. Niin ikään uusi ravintola, jossa en aikaisemmin ollut käynyt. Vaikka hotellissa ei yöpyisikkään suosittelen käymään täällä tilaisuuden tullen syömässä tai brunssilla. Illalliseni oli todella loistava ja erityismaininnan täytyy antaa leivälle. Minä joka en yleensä syö leipää, en voinut vastustaa kun pöytään tuotiin paistovuuassaan lämmin tuore leipä. Sama aamiaisella… en ihmettele mistä ravintolan nimi tulee. Mutta muutenkin täytyy sanoa, että niin aamiainen kuin illallinen oli selkeästi mietitty ja raaka-aineisiin panostettu. Turetta ja maukasta. Iso peukku! (Ainut, että tilassa olisi voinut olla enemmän luonnonvaloa, niin olisin saanut kivemmat kuvat ;)).

bröd

Ruuan ja sijainnin lisäksi isoin plussa menee hotellin Body, Mind & Soul -studiolle. Täällä, jos jossain alkaa aamu hyvin! Kuntosalilla varsinkin nautin siitä, että kaikki oli uutta ja puhdasta. Lisäksi hotellin kuntosaliksi tässä studiossa on käytetty myös mielikuvitusta eikä tyydytty vain niihin peusjuttuihin. Kuten kuvasta näkyy, löytyi muun muassa välineet ilmajoogaan! Jes!

_MG_7549 _MG_7576 kopio

*Hotelliyön ja illallisen sponsoroi Hotel Indigo
   vp2