Geelipohjalliset urheiluun & Arvonta

31

Yoga

30.08.2016

IMG_1469

IMG_1487 IMG_1509 IMG_8690 IMG_1468 IMG_1517

*yhteistyössä Scholl

Olen testannut tämän viikon ajan urheillessani Schollin uusia GelActiv Sport -pohjallisia. Pohjalliset on kehitetty yhdessä Salfordin yliopiston kanssa ja apua pitäisi saada ainakin jalkojen väsymiseen ja kipeytymiseen urheilusuorituksen aikana. Pohjalliset vaimentavat tärähdystä ja vähentävät painetta nivelissä.

Vaihdoin juoksukenkäni tavalliset pohjalliset näihin geelipohjallisiin ja olen käyttänyt pohjallisia nyt juostessa ja ”patikoidessa” täällä vuoristomaastossa. Kengän istuvuudessa en ole huomannut juurikaan eroa, mutta minusta se on vain hyvä asia. Pohjalliset tuntuivat heti siis niin mukavilta jalkaan, että ne ”unohti”. Tosin kenkä tuntui jämäkämmältä kuin yleensä, koska pohjassa on enemmän tukea.

Geelipohjallisia on kahta kokoa, naisille pienempää ja miehille suurempaa kokoa. Pohjallisia on kuitenkin tarkoitus leikata omaan kenkään sopivaksi ja se sujui ainakin minulla todella helposti. Uskon, että pohjallisista on iloa erityisesti hyvin aktiiviselle liikkujalle, jolla jalat ovat kovalla koetuksella tai henkilölle, jolla syystä tai toisesta kipeytyvät jalat helposti. Esimerkiksi näin reilu viikko sitten Mummillanikin näitä vastaavia GelActiv-pohjallisia. Hän kertoi, että oli saanut apua pohjallisista jopa lonkkakipuihin! Voisin hyvin kuvitella, että myös kuluneisiin juoksukenkiin näiden avulla saisi vähän lisäikää.

Aion itse jatkaa geelipohjallisten kokeilua, jospa ne toisivat apua ajoittain vaivaaviin nilkka- ja penikkatautikipuihin. Esimerkiksi nyt kun olin Suomessa ja kävelin ensin pari päivää aamusta iltaan Helsingin keskustassa ja olin sitten kolme päivää Flow festareilla, ovat sääreni olleet ihan tulessa. Ei pitäisi kai kävellä pitkään ilman juoksukenkiä, mutta ehkä näistä geelipohjallisista on ensi kerralla apua!

GelActiv Sport -pohjallinen on saatavilla nyt eri puolilla Suomea hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista suositushintaan 20,90e. Lisätietoja löytyy täältä.

Sain myös arpoa yhdelle teistä setin, joka sisältää koko GelActiv -tuotesarjan pohjalliset (Everyday, Work ja Sport) sekä Scholl Velvet Smooth -tuotesarjan tuotteita (rentouttava jalkakylpy, tehoseerumi, päivävoide ja kosteuttava yövoide). Arvontaan voit osallistua kommentoimalla tätä postausta. Arvonta päättyy 5.9.2016 ja säännöt löytyvät vielä täältä. 🙂

VP2

Tallenna