FLOW 2018 – 22 valokuvaa

25

Photography

13.08.2018

Tämä oli yhdeksäs Flow Festivaalini putkeen – ja vuoden 2018 Flow jää mieleen yhtenä parhaista. Ei keikkojen osalta (mikään ei voita esimerkiksi 2015 vuoden Florence and the Machine:n tai 2016 vuoden Sia:n keikkaa), mutta muuten. Ehkä tämä Flow oli niin huippukiva, koska neljänä viime kesänä olen kaivannut Flow:ssa ainakin aika ajoin poikaystävääni. Olisin halunnut jakaa kokemuksen ja keikat hänen kanssaan, mutta vasta nyt hän pääsi ensimmäistä kertaa paikalle. Se kruunasi kaiken.

On ihanaa, että Flow:ssa on aina jotain niin samaa ja tuttua. Toki alue on muuttunut täysin, seura- ja esiintyjät vaihtuvat, alkoholin käyttöni on vähentynyt vuosien varrella olemattomiin ja kotiin menoaika aikaistunut jatkoista siihen, että poistun aina vähän ennen viimeisiä esiintyjiä. Mutta ainutlaatuinen tunnelma on yllättävän sama joka kerta ja siksi kokemukset sekä niiden vuodet sekoittuvat täysin mielessäni. Flown ainutlaatuinen tunnelma saa minut hankkimaan joka vuosi uuden kolmen päivän lipun… Jo nyt aloin odottamaan ensi vuotta!

Tässä alla kuvia viime päiviltä. 🙂

Perjantaina menin Flowhun lähestulkoon suoraan Kööpenhaminasta. Kävin kotona vain suihkussa, mutta vähän meinasi tehdä mieli jäädä sohvalle katsomaan leffaa – varsinkin, kun alkoi sataa. Väsymys kuitenkin haihtui heti alueelle päästyä ja ystäviin törmättyä. Perjantain kuvasaldo jäi kuitenkin näihin pariin ”asukuvaan”.

Perjantain asu: paita / H&M, shortsit / Zara, nahkatakki / Jofama, kengät / Billi bi, reppu / Coach

Perjantaina söin Lie Mi ravintolan Shanghai tacot katkaravuilla. Nam, mikä annos. Jälkiruuaksi testasimme puoliksi 3 Kaverin pistaasijäätelöä, jota siskoni oli suositellut. Söin kuitenkin vatsa pimeän aikaan, joten kuvia ei valitettavasti ole. Nämä yllä olevat Baba Foodsin falafelannokset ovat myös jo monena kesänä olleet Flow-suosikkejani. (Itsellenihän kyseessä on vähintään yhtä paljon ruoka – kuin musiikkifestari…)

Perjantaina katsoimme norjalaisen Sigridin sekä Alman keikat lähes kokonaisuudessaan. Muuten tulikin vaellettua alueella aika paljon. 🙂

Lauantaina suuntasimme päivällä tuttuun tapaan Bik Bok x Festival -etkoille Halkolaiturille. Perinteeksi muodostunut paras tapa aloittaa lauantain Flow! Paikalla olikin niin paljon tuttuja, että hyvä kun kaikki ehti edes moikata… Laivahengailujen jälkeen kävelimme porukalla alueelle.

Lauantain asu: hame / Vimma (*saatu),  paita / & Other Stories, koru / käsityötuliainen Itävallasta, kengät / Adidas Orginals, kassi / Mango, aurinkolasit / Ray Ban

Lauantaina päädyin testaamaan The Meatless – Gold & Greenin nyhtökaura tacoja. Annos oli miksaus pohjoismaisia, meksikolaisia ja korealaisia makuja. Annos oli ok, mutta mielestäni liian kuiva. Sinnen hamppariannos poikaystävällä kuulosti hyvältä, ja aika monta ranskiksta tulikin häneltä napsittua.

Flown mukavin istuinpaikka oli ehdottomasti punaiset säkkituolit. Jos näitä on ollut aikaisempina vuosina, olen missannut ne täysin. Mutta ah, oli niin mukava kipeillä jaloilla upota näihin lepäilemään.

En tiedä, miten olen aikaisempina vuosina onnistunut välttämäämään Balloo 360 stagen keikat kokonaan. Kai kuvittelin, ettei sinne kuitenkaan mahdu. Mutta niin ihana keikkapaikka, jossa sai istua!

Auringonlasku taustalla ja söpön norjalaisen Anna of the Northin musiikki sopivat täydellisesti tänne.

Onneksi meidän seurueessa oli pari norjalaista, niin tuli käytyä kuuntelemassa norjalaisia esiintyjiä. Anna Puun keikka oli kuitenkin suosikkini lauantaina. 🙂

Nico ja Mally – New Yorkista juuri takaisin Osloon muuttanut ihana kaksikko, joka tuli Suomeen ensimmäistä kertaa Flowhun.

Kerroimme Thaimaan pressireissulla Artun kanssa Flowsta Mallylle ja hän oli heti tulossa. Silti olin yllättynyt, että he todella tulivat… Onneksi tulivat! 😀

Sunnuntaina kokoonnuimme meidän ”Punavuori porukalla” Brooklyn Cafe:seen brunssille ja siitä jatkoimme Peetan luo Flow-etkoille. Peetalla on btw maailman kivoin koti.

Sunnuntain asu (mahdollisiman rento ja mukava): farkut / Anine Bing x Gina Tricot, neule / & Other Stories, hattu / Brixton

Flown ehkä siistein näkemäni ruoka-annos Vienan kädessä (Munchies by Matti Jämsen).

Kun kuvaat asukuvaa ja sisko sekä ystävä yllättää pomppamalla jostain kuvaan. <3

Tämän Flow:n paras annokseni: Twisted Street Kitchenin Massamam Curry tofulla. Kaikki jonottaminen oli sen arvoista. Fiksumpaa Festariruokaa -postauksestani löytyy viime vuoden suosikkiannokseni, jos kiinnostaa. Nyt ihmettelen, miksi en edes testannut kyseistä kojua tänä vuonna.

Symppikset! Vienan ja Nion: kanssa Lykke Li:itä katsomassa.

Mitkä oli teidän Flow kohokohdat?! 🙂